Höst

Om jag tidigare tyckt att vi hittat mycket svamp ute i skogarna så är det ingenting mot vad vi hittade igår.
Med mindre förhoppningar om att hitta något överhuvudtaget tog jag med mig en plastpåse av strl. medium ut i skogen. (Extrapåsen lämnade jag i bilen) När medium-påsen var sprängfull med trattisar och gula kantareller hittade jag till min stora glädje en bajspåse i fickan som även den snart blev full. Då var Mia så snäll och plockade av sin luva från jackan...och ja, den fylldes också. Tyvärr blev vi tvugna att lämna många goa svampar kvar i den härliga höstskogen till slut. :)




Det här var nog den sista svampturen för i år...

Onsdagkvällen bjöd sedan på middag ute på en restaurang som fortfarande varit obesökt av oss.
Trevligt sällskap av min älskling, Mia och Nisse som är hemma och mellanlandar. :)


Sega söndag...

Hej på er!

Söndagen blev inte som jag tänkt mig. Vaknade klockan 7 på morgonen och mådde som en påse skit ungefär. Jag som hade planerat att träna på eftermiddagen fick snällt inse att det inte skulle funka...
Sedan fortsatte dagen sega sig fram ända till Älsklingen kom hem från sin tripp i storstan. Det var en stolt kille som kom in genom dörren med sin medalj från Lidingöloppet och en stoooor och skööön känsla av att äntligen vara klar med Klassikern! Och jag är väldigt stolt över honom som har klarat av den där lååånga resan! :)
Vi firade med fet mat från McDonalds och lite annat onyttigt.
Men massor med mys också!



Jag känner alltid ett konstigt lugn när jag ska gå och jobba sista passet före några lediga dagar. För ikväll blir det jobb tillsammans med en ny tjej som jag har med mig på upplärning. Och sen är jag ledig två dagar innan jag ska ta nya tag för att jobba helgen. Helgjobb....jiihoo.
Vår fina vän N.ice är hemma på en snabbvisit, så vi hoppas kunna styra upp en middagsdejt! :)

Tiden går snabbt nu och det börjar klia i mina fingrar efter att få flytta, pyssla och göra om huset till vårt eget! :)

Kramar!



Fin kväll <3







Man kan blogga fastän klockan nästan är halv 4...
Bra kväll. Bra tjejer. Bra klubb. Dum garderob. Kärlek! <3

Allt kan bara bli bättre!

Vissa dagar börjar bättre än andra. Idag kunde dagen ha börjat bättre...
Regnet öste ner och någonstans långt borta hördes en smäll som förstörde Tipi's och min morgonpromenad. Hysterisk hund, dränkt hund och dränkt matte. In och byta om igen och iväg till Friskis för ett morgonpass. Svettigt men härligt! :)
Hem igen och ut med vovven som måste bajsa. En smäll till och promenaden blir till en kamp mellan mig och Tipi som hysteriskt vill hem hem hem hem!
I ögonvrån kan jag se alla grannar kika bakom sina gardiner.
"Men herregud vad gör hon med den stackars hunden...?!" Hem igen, inget bajs.

Men nu ska jag ladda om! För om några timmar kommer tjejerna. Vi ska laga sushi, komponera spännande drinkar och kanske göra några dancemoves! :) 
Och håll tummarna att hunden kommer bajsa...

Så här kan det se ut när vi partajar...












Hur kvällen kommer sluta vet man aldrig...

No doubt

Jag är inte orolig, men en smula nervös kanske. Idag kan min Älskling klara sin efterlängtade Klassiker som han jobbat stenhårt för under ett års tid.
9 mil på skidor i Vasaloppet, 30 mil på cykel i Vätternrundan, 3 km simning i Vansbrosimningen och idag 3 mil löpning i Lidingöloppet.
Styrketankar från mig till dig mitt <3!








Dåndimpen

Jodå, jag blev lycklig av Gardell! Tänk så många tankar en liten man kan sätta igång i ens huvud. Galet rolig och en galet bra berättare. Haha, snacka om att den mannen kan göra sig ful. Jag försökte också framför spegeln när jag kom hem.
Och ja, jag lyckades, men det är inget ni får se! :P
Så har ni möjlighet att se hans föreställning rekommenderar jag den varmt!
På tal om varmt tänkte jag lyxa till fredagkvällen med lite glass och varma (egenplockade) hjortron. Mums!
Jag tänkte skutta av mig det onyttiga imorgon bitti på jympapasset. Hihi...
"Och andas in..."




En "dagens" med Tipi :)


Fredagsföreställning

Happy Friday bloggen!

Det är äntligen fredag som jag sett fram emot så länge. Ledig, härlig fredag, även om vädret utanför påverkar humöret en smula. Det hade kunnat bli en tråkig ensam kväll hemma eftersom älsklingen har åkt till Stockholm för att avsluta sin utmaning "Klassikern". Men inte då, ikväll ska vi se på Jonas Gardell live!
Är han i närheten av lika bra som Betnér så blir jag lycklig! :)
Och imorn blir det förfest med sushiverkstad och lite drinks innan utgång på "ny" klubb i stan.
Jippie! :)


Ge järnet nu Jonas!


Tänd ett ljus



Min jobbhelg är över, men jag fortsätter några dagar till innan jag blir ledig igen. Jobba på... Måndagen rivstartade med ett jobbpass och direkt därefter ett pass på Friskis. Duktigt tycker jag! :) Nu ska jag bara sjunka ner i soffan med en filt och ta det lugnt. Kika på lite nyheter kanske, och försöka se hur Sverige känner idag efter valet. Oerhört sorgligt att så många röstade på SD. Tycker synd om er... Det tyder på okunskap, hat, feghet och egoism. Ord är överflödiga.

Måndagkvällen har bara börjat. Kram på er!



Framförhållning

Vad tror ni om att börja flyttpacka 2 månader i förväg?
I praktiken borde det kunna fungera, för tänk hur mycket grejer av olika slag det står i skåpen som aldrig används. Har jag inte använt dem under de senaste 2 åren borde jag kunna klara mig utan dem i 2 månader...
Problemet är bara att ta sig i kragen och göra det. Och var ska jag sedan ställa alla fula kartonger?
Och var ska jag göra av allt sådant som jag egentligen inte vill ha med mig i flytten? Om ni är spekulanter på överblivna muggar och diverse saker som är nästintill oanvända får ni gärna hojta till! :)

För nu är det exakt 2 månader kvar. Sätt igång och packa!


Har jag förresten berättat att vi ska flytta? :)

Det är jag och hon nu

Har ni upptäckt Mia Skäringer ännu?
Om inte så pleeeease, gör det! Hon är totalt underbar och när jag läste hennes bok kändes det dom jag liksom var född på nytt på nåt sätt.
Inte bara skriver hon sjukt roligt, utan sjukt klokt också. I <3 U Mia! :)

"Medan jag torkar mig i ändan hinner jag alltid byta en pappersrulle, kolla vilka shampoflaskor som är tomma, tänka på någon rolig replik och skruva på korken på barntandkrämstuben. Swisch. Swosch. Jag gjorde jämt så förut, innan jag blev utbränd. Nu när jag torkar mig i ändan så torkar jag mig bara i ändan, inget annat. I morgon ska jag dra pappret sakta, sakta och riktigt känna hur jag faktiskt sitter och torkar mig. I morgon ska jag tänka: och här sitter jag och bara torkar mig. Om ungarna ropar svarar jag bara: Mamma torkar sig. Hallelulja"

Läs hela hennes bok "Dyngkåt och hur helig som helst"


Jäkligt snygg är hon också!

För framtida middagar?





Regn som öser ner, vad gör det?
Vi hoppade i storstövlarna och åkte till skogen en sväng ändå, Mia, Tipi och jag.
Tipi hade sin nya fina regnjacka som hon fått av mormor på sig. Sååå rosa och fin! :) Då passade hon självklart på att ta en sväng om i en bajshög i skogen.
Jahapp... Inte lika rosa och fin längre.
Hittade mycket trattisar vilket resulterade i några timmars rensing. Men det är det värt, för fy så gott det kommer bli i vinter när man får plocka fram dom små rackarna ur frysen...om det finns några kvar så länge vill säga. :)

Med en vovve som ligger på tork (ja, det blev bad i badkaret när vi kom hem) och en sambo som jobbar sent blir det en lugn hemmakväll framför tvn.
Halv åtta hos mig och Idol. Jippi! :) Ha en mysig torsdagkväll ni också!

Fel fel fel

Keep out! Beware of the bitch!
Jag har satt en skylt i pannan och en där bak, så det ska vara tydligt nog. Akta er för mig idag. Jag kände det direkt jag slog upp ögonen och kikade på klockan, 10.00. Jag ville ju inte sova till tio! Så fel det kan bli! :( Sen började Älskling ruta upp hela dagen (som han alltid gör när han är ledig) och då var det också fel. När vi storhandlade på Maxi hade jag råkat knappa in tre stormultimegapack färsk kycklingfilé i scannern istället för en. Grrr...bara att gå in igen och börja krångla med kvittot i kundservice. Sen lagade vi världens äckligaste lunch; omelett med champinjoner och lök. Blä!
Och nu sitter jag här under en filt och fryser för någon har lämnat dörren öppen och jag är alldeles för vrång för att jag själv ska gå och stänga den. Då är det bättre att man sitter och irriterar sig mer och mer för varje minut som går och fryser...
Och så har jag ont i halsen. Perfekt nu när man äntligen kommit igång med träningen.

Inte mycket som är positivt idag.
Men om jag tar en kopp kaffe då, kan det hjälpa?!


Så glad man kan vara då...

Höstmys




Vet ni? Jag är aldrig riktigt ensam. Jag har alltid min lilla mysvovve hemma. Och idag kurar vi ihop oss tillsammans i soffan och kikar ut på höstrusket. Allting är mysigare om man är två :)




Nu ska jag ladda med en kaffe innan det är dags för dagens träningspass.
Hinner kanske kika på lite tapeter och nya möbler också... Hihi.

Helg i bubblan

Den omtalade bubblan har än en gång spruckit. Och ni som inte har upplevt bubblan ännu; jag håller mina tummar stenhårt att ni kommer få uppleva den!
Mia & jag (systern blev sjuk och kunde tyvärr inte följa...) tog bilen ner till Västerås där vi bokat in oss på ett stort hotellrum på First i Skrapan. Med Mickas sambos hjälp hade vi lurat henne. Hon trodde att hon skulle ut på en båt och guppa på Östersjön tillsammans med sambon och nya vänner. Med full packning anlände hon till hotellet där vi stod bakom ett hörn och gömde oss. Vi hade gjort iordning ett bord med mousserande dricka, godis, frukt och paket som stod och väntade.
Surprise! Till en början var det omöjligt att läsa av hennes reaktion. Var hon besviken? glad? ledsen? Smått i chock började hon så smått ändå ta in situationen och resultatet av vår överraskningstripp blev totallyckad! :)


Surprise!


Lurade Micka ;)


Mia borde alltid bära duschmössa


Om man inte kan vara ful...


...kan man heller inte vara fin! :)


Finaste Micka!


På väg ut i Västerås nattliv


Där vi hittade Pluto som blev succé!

Let´s do it again!

September is the shit!

September är en galen månad! Allt händer ju just nu. Många födelsedagar, många resor fram och tillbaka till Sthlm, många förändringar. Tur att man är gjord av pengar så man har en chans att hänga med i svängarna... Hehe!
Jobbveckan är slut för den här gången och idag hade jag en ny gullig tjej med mig på upplärning. Jag tycker faktiskt att det är kul att lära upp ny personal. Kalla mig kanske galen, men även om det tar mycket tid så ligger det ganska färskt i mitt minne hur det är att vara ny på jobbet och hur värdefullt det är när någon tar sig tid att lära ut, så jag hjälper gärna till! :) Sen om jag är bra på det eller inte är en annan femma...
Nu ska jag gå till garderoben och välja en outfit för morgondagens kalas. Wish me luck! (Varför blir allt i garderoben så himla gammalt och tråkigt direkt?!)

Nu ska jag leka pizzabagare och slänga ihop en kantarellpizza!
Vi snakkes hörrni!





Yesterday


På väg ner på O`Learys för att möta upp tjejerna för en liten middag


Mia & Nadja


Stina & Therese.   Vår söta servitris Serran fastnade tyvärr inte på bild...
Fortsatte till Pitchers för lite drinks :)


Stor skål för Mia som fyller 22 år idag! :) Hipp Hipp Hurra!
Önskar jag kunde vara hemma i helgen och fira med dig ordentligt... En annan gång sötnos! :)

Vad är det för en dag?

Det är ingen vanlig dag, för det är...


MICKAS FÖDELSEDAG! Hurra hurra hurra! <3


Hej bloggen

Hej bloggen!
Tänk vad snabbt tiden går, det är redan måndag kväll och en ny vecka har startat. Jag avslutade förra veckan med att åka ner till Sthlm för att hälsa på Carro som skulle ha inflyttningsfest (och som fyller år snart).
Det var jättelänge sedan vi sågs, så det kändes som det var på tiden! :)
Trevlig fest blev det på lördag kväll med en massa blandat folk, både nya och gamla ansikten. Skoj! Senare på kvällen tog vi taxi in till stan för att besöka en klubb i närheten av stureplan. Tyvärr fick vi stå i kö i en och en halv timme innan vi fick komma in, och väl där inne kändes det som att man stod mitt i smeten under världens rockkonsert. Man liksom fick "go with the flow" om ni förstår... :)
Carros soffa var såååå skön när det var dags att sova!


Festklar! :)


Carro med sitt nya fina dalahästhalsband!


Jag & Carro <3

Borta bra men hemma bäst!
Jag har varit ledig idag också och haft en riktigt bra dag. Älskling, Tipi och jag åkte ut i skogen och letade svamp och hittade äntligen några bra ställen. Sååå himla roligt att knata omkring i sina gummistövlar när det dyker upp en svamp här och där. Dagens skörd blev 4-5 liter. Tjohooo!





Så efter en powerwalk ner till Friskis och ett jympapass fick det bli en efterlängtad svampmacka! Lycka! <3

Snart drar jag till Sthlm...


...men först lite mys med världens gosigaste vovve. :)

Trevlig helg!


Aj!

Igår gjorde jag mitt första jympapass på Friskis & Svettis, ever! Det var intensivt och jobbigt, precis som man vill ha det. Men jag längtar till jag äntligen får möjlighet att gå på första step-passet, jag som älskar step! :) När jag bodde hemma gick vi på step ofta och vi hade en ledare som hade galna pass med världens snurrigaste koreografi! Saknar... Kroppen har i alla fall träningsvärk idag, i heeela kroppen, härligt! Min förkylning verkar dock ha kommit tillbaks efter gårdagens ansträngning, så idag blir det bara en långpromenad med Tippan i solskenet.
I helgen åker jag till Sthlm igen. Carro-Barro har ju gått och köpt lägenhet så i helgen är det inflyttningsfest. Ska bli jättekul att ses, var ju så länge sedan.
(Dåligt samvete AB!) Måste tvätta, packa och kanske åka ner på stan och se om det finns nåt att ha på sig i helgen. Tycker det känns som en sån där jobbig övergångsperiod nu när man inte riktigt vet hur man ska klä sig. För kallt för klänning men för tråkigt med byxor... Hm.


Gammal bild på Carro & moi :)

I tisdags var jag till syrrans salong och fick håret fixat. Jag är väldigt glad att jag har en sån snäll syster som ställer upp och fixar mitt hår i flera timmar! I love you! <3
Får visa en bild sen när jag fixat till mig lite... :)




RSS 2.0