Ni na na ni na na... Boktipset!

Alla Camilla Läckbergs underbara böcker är härmed utlästa...
Nu behöver jag något nytt att hugga in på! Boktips mottages väldigt gärna! :)
Sommarläsning i solen är det bästa!




Ha en fin dag!


Vad vore väl livet utan en midsommar i Dalarna?










Onsdagsröj

Onsdagsgrillning och kubb hos Mia med alla fina tjejer, kan det bli bättre?!
Som pricken över i:et kom älskade syster och joinade oss, wonderful! :)
Innan partajet var jag på Make Up Store på en privatkurs och blev sminkad. Hur kul som helst, men jätteovant för mig som aldrig använder "färger". Tack för igår girls, det var kul som vanligt! :) <3










Klick


Me and my love


Min gård

Äntligen sommar!
Idag har jag haft en superskön dag!
Vaknade relativt tidigt, strax efter klockan 10 satt jag i bilen på väg att uträtta ärenden. När klockan var halv 2 hade jag slängt skräp på återvinningen, tankat, handlat nya blommor till gården, handlat mat, gått promenad och städat och planterat på gården. Duktig va?! ;)

Före:


Efter:








Gillar när det finns små detaljer att kika på, som strassblommorna i krukorna och de vita hjärtanen i landet!
Nu är det sommar på riktigt! :) Jiihoo!

Och imorn blir det tjejparty med kubb, grill och kanske ett litet besök på Rådis, då är det ännu mer sommar! :)

Monkeybutt?

Sliten?


Stolt och duktig älskling!

Igår kväll fick jag hem en sliten pojke som varit hemifrån i ungefär ett och ett halvt dygn. Nästa grej att checka av på listan efter Vasaloppet hade avklarats...Vätternrundan. 30 mil på cykel med andra ord. Då kanske det är okej att vara lite trött? :) Självklart är jag stolt och imponerad, men en kväll med ompysslande och självömkan får räcka. Time to move on... Hehe!

Även jag var lite sliten igår. Jag hade inte cyklat, men väl varit på personalfest! :)
Det kan vara nog så jobbigt. Trots det kyliga vädret blev det lyckat och det var superkul att träffa de nya kollegorna som ska jobba i nya restaurangen!
Idag har vi mest slöat och snabbshoppat med Mia. Lite nytt till garderoben, check! ;)

Ups and downs

De senaste dagarna har topparna och dalarna varit så kraftiga att jag både fått svindel när jag varit där uppe och blivit andfådd när jag väl kommit till botten... Huvudet har varit överfyllt med tankar. Om man ändå kunde sortera bort lite grann som inte behöver ligga där och trängas... Som tur var fick jag idag möjligheten till en ledig oplanerad dag, och jag tog chansen. Igår när jag satt på jobbet var kroppen så tung och kraftlös. Jag behöver semester och sol! Men det återstår några veckor innan det är dags. I fix! :)

Imorse packade Älskling in sig och cykeln i bilen. Äventyret har börjat och jag ser med spänning fram emot att följa honom under natten. Samtidigt ska jag befinna mig på personalfest med gamla och nya kollegor! :)
Vädret ställer till det liiiiite grann, men jag hoppas vi kan ha en kul kväll ändå!
Nu ska jag ut och plocka blommor att dekorera borden med.

Vi snakkes senare! :)


Tipi en tiondels sekund innan hon kraschar in i linsen... :)

Frisbee

Efter några väldigt intensiva dagar på jobbet så fick jag en ledig måndag. En dag är alldeles för lite, men dock, en LEDIG dag! :) Det blev inte mycket nytta gjord, men i alla fall lite kvalitetstid med Älskling och Tipi...och lite shopping med Micka på eftermiddagen. :) På kvällen var vi ute och lekte med Tipi's nya frisbee, favoritleksaken!







Nu är det bara 2 dagar kvar till Älskling ska utföra nästa utmaning. Jag håller tummarna för att han ska friskna till och kunna utföra det lika galant som han fixade Vasaloppet! Håll tummar och tår...



A Sunday morning




Go'morrn! Tipi och jag har redan varit ute och strosat en vända i morgonsolen. Det var så skönt att jag fick lov att sätta mig ner på en sten och bara njuta av värmen och morgonluften medan Tipi sprang omkring och brottades med skogens största pinne... :) Nu har Tipi gått och lagt sig igen hos husse som varit uppe och jobbat i natt, och jag har svept en härlig frukost. Jag har tröttnat på frukost med ostmackor och yoghurt, så idag fick det bli nåt annat!

Igår efter jobbet umgicks jag med min syster några timmar. Men när hon åkt var det som någon slog en klubba i skallen på mig och jag blev totalt supertrött... Älskling åkte och jobbade och Tipi och jag fick en egen hemmakväll. Eftersom det nu för tiden mest visas fotboll på TV fick jag möjligheten att kika på en av mina absoluta favoritfilmer; Vicky, Christina, Barcelona. Det finns få filmer man blir så kär av som den. Underbar!!!



Marie föll offer för min nya leksak under sin middag... :)
Söt som en sötnöt!


För jag har tagit studenten

Ja, även om det börjar bli länge sedan så har jag i alla fall gjort det. Och man kan inte hjälpa att man blir liiiite avundsjuk på alla som idag ska åka omkring på flak och skrika och sjunga! Tyvärr verkar det inte som vädret är på studenternas sida idag. När jag tog studenten strålade solen och det var så varmt att det rann svett under moradräkten... :) Härliga minnen! Vi som utnämnde oss till "Latin Kings" var en tapper skara på endast 4 personer, men jag tror vi syntes och hördes i alla fall. :)

Förlåt för dålig uppdatering senaste tiden. Tiden bara rinner iväg och de få gånger då man är ledig väljer man gärna att spendera utomhus nu när det börjar bli sommar... Men jag ska bättra mig, jag lovar!

Senaste dagarna har sett ut så här;


Lek med min nya leksak...


...till Tipi´s stora förtjusning...not!


Besök av Micka en dag...


...och av Mia & Jenny igår.

Jag fortsätter helgen med ännu mer jobb och förhoppningsvis ett besök av syster yster :)


Berlin baby!

Sådär! Då är väskan uppackad igen och livet har åter gått från att ha befunnit sig i en "bubbla" till att vara min härliga vardag igen! Mia, Thesan och jag har haft en weekend i Berlin och det kunde inte ha varit bättre! Mia och jag flög från ARN till TXL, dit Thesan redan kommit flera timmar tidigare. Hon satt på hotellrummet och väntade på att vi skulle försöka hitta från flygplatsen till hotellet, vilken gick som en dans! :)
Första kvällen strosade vi i stan och letade reda på en sushirestaurang som vi hittat i en reseguide. Vi hittade den och åt godaste sushin ever;

 

Under fredagen hann vi med en hel del. Vi besökte den del av Berlinmuren som står kvar bland annat. Solen stekte verkligen och vi hade inte en chans att klaga på vädret! :) Lite shopping blev det också. Ännu en restaurang ur en reseguide letade vi oss till på kvällen. Förutom att vi fick vänta på maten i en och en halv timme smakade det super! ;) Äkta italiensk pizza serverad av speedade italienare. Sen middag kan man säga...

 

Lördagen startades med ännu ett besök på museum. En liten klick av kultur mår man bra av! ;) Sen strosade vi och åkte runt för att kika på några planerade och några oplanerade sevärdheter i stan. Hittade bland annat en beach mitt bland betongen och en mysig "strandpromenad" där det blev lunch och något gott att dricka;

 

Det blev mycket parkhäng på min favoritplats med Berliner Dom i bakgrunden. Vi hann även med en del glass och några glas vin. Glass och vin är bra när man ska svalka sig från solen... ;)

 
 

En natt som slutade med sänggående klockan fem på morgonen började med lite galenskap på en tom U-bahne station... Hihi. Det är tur att vi roar oss så lätt! Det är även bevisat att efter klockan fyra på natten kan man prata flytande tyska. Haha!

 

Söndag = hemresedag. Det som började så lugnt och stilla visade sig bli en katastrof när vi nästan missade våra flyg hem. Riktigt läskigt att känna sig så hjälplös! :( Och allt på grund av något så oskyldigt som en cykeldag när all kollektivtrafik var avstängd...samt trafiken så det gick inte att få någon taxi...

Sammanfattningen av resan låter som följer; fyra glada dagar med krokodiler som ville ut i det fria, imaginary footchairs, björnar i munnen, sena middagar, läskiga dörrvakter, dans i trans, parkhäng, svett och race med tunga resväskor och brända axlar. We´ll do it again! :)



Vielen dank meine Krokidilen! :)

Weekend baby!

Resväskan är packad och resgodiset är inhandlat!
Imorn sticker Mia, Thesan och jag på weekend! :) Bye bye!

 

RSS 2.0