Putsa putsa

Jag har tagit en liten paus i fönsterputsandet med en kaffe & min nybakade kaka. Mums! :) Fastän det inte är strålande sol så är det en skön vårdag. Det är så härligt när man kan börja gå ut i bara tröja, utan flera lager med kläder. Imorse regnade det, men mitt på dagen lättade molnen som tur var. Tipi är utslagen efter helgens resa till Norge. Där gjorde hon premiär på skoter och fick busa massor i all snö som fortfarande ligger kvar där. Så idag fick jag väcka henne klockan ett för att få sällskap på promenad... Tröttare hund får man leta efter! :)


En ängel

Vissa händelser får allt annat att blekna och försvinna. Det får alla problem, vardagliga skitproblem, att kännas som bortblåsta! Idag hände någonting sådant. En f.d. kollega förlorade kampen mot cancern. Efter sig lämnade hon en otroligt stark make och en liten dotter. Det är så fruktansvärt orättvist! Jag har följt hennes modiga kamp lite på avstånd genom hennes blogg. Men för inte många veckor sedan korsades våra vägar på mitt jobb. Och när jag såg henne blev jag så glad och tänkte; "Hon ser så stark ut, det här kommer gå vägen. Hon kommer vinna över den där hemska sjukdomen!"

Ta vara på varje minut med dem du älskar. Slösa inte bort tiden med att gnälla och klaga över problem som egentligen inte är problem. Lev och älska! <3

Vila frid Anna.


Musikalhelg!

En lördag i stora huvudstaden med hotellvistelse, italienskt på tallriken, Dirty Dancing som musikal, och fina färgglada drinkar med fina brudar! Mys! Det blev en snabbvisit, men bättre än inget! ;) Satt med ett lyckligt leende under hela musikalen. Loved it!


Vår vår vår!

Sitter ute på baksidan i solen och njuter av en ledig dag med lite fika. Det blev bara en ledig dag kvar av den här ledigheten...som egentligen skulle vara 6 dagar. Men det gör mig inget. Har hittat energi från ingenstans och kommit in i nåt slags "jobb-flow". Och så är det ju årets bästa vecka; skidspelsveckan! Mycket jobb och högt tempo, men lite pirr i magen också då jag får komma nära mina idoler från världscupen i längdskidor! ;)
Hoppas ni som kan tar er ut och kollar live i helgen när det tävlas för fullt på Lugnet i Falun. Själv kommer jag vara upptagen med annat... :)


Happy 80's!

Har just landat hemma efter en härlig 3-dagars i Östersund hos Malin & Thomas som hade bjudit in till 60-års (30 x 2) kalas med tema: 80-tal. Alltid lika svårt att hitta outfit, men i slutändan brukar alla bitar falla på plats. Och jag blev ganska nöjd den här gången också! Men Älskling fick nog till det bäst faktiskt... :)


Enligt tradition...

...har vi slagit på tvn tidigt idag för att njuta av Vasaloppet trots att vi kom hem sent i natt. Men kommer man från Mora (eller kanske från Dalarna) så är första söndagen i mars något speciellt. Tror det rycker lite i älsklings vasalopps-nerv också där han ligger skavfötters med mig på soffan... :) Nästa år kanske jag får agera coach utefter spåret igen?


RSS 2.0