Ny lägenhet

Har just kommit hem från stan. Jag hade ett möte inbokat med mäklaren och säljarna kl. 11.
Så nu har jag skrivit kontrakt!!! :) Det känns jättebra!
Om en månad flyttar vi in. Jag känner att maj kommer bli en aning stressat med jobb, Gbg-resa, bankmöten hit och dit, Turkietresa, utflytt och allt som det innebär med städning och packning i evighet...amen!
Men jag ser fram emot det!

Ikväll skulle vi egentligen gått ut ett gäng tjejer och käkat på Harry´s, men det blir avbokat pga sjukdomar och "opepp"  :)  Så istället blir det antagligen en hemmakväll med älskling och Tipi. Kanske åker iväg och kikar på en brasa  nånstans... Inte mig emot. Även om det varit skitkul att gå ut med brudarna så känner jag att jag behöver ta igen mig lite. Har jobbat ganska mycket på senaste och påsarna under ögonen när jag vaknar på
morgonen är inget gott tecken.
Jag behöver vila!
Och det tänker jag göra för jag är ledig 3 dagar! :) Jiiiiej.
Egentligen hade jag planerat att springa på stan nu och inhandla kvällens outfit, men istället får jag nu göra något jag inte haft tid med på läääänge...sätta mig (eller snarare lägga!) i soffan med en kopp kaffe och slå på en film!! Underbart! :)

Puss på er sötnosar!

The winner takes it all! :)

Vi vann vi vann vi vann vi vann!!!
Vi vann budgivningen! Så nu är lägenheten våran! Det känns så himla gött! Jag har inte velat säga till någon att
det var en ny lägenhet på G, för då blir man bara ännu mer besviken om det går i stöpet. Men nu blev det alltså inte så! Vi gick vinnande ur budgivningen den här gången och jag ser sååå mycket fram emot att få ha min egen lilla uteplats i sommar!!! :)

Hemma ensam...

  • Älskling jobbar, Tipi är hos mamma och pappa. Jag ska snart jobba...

    När jag är ensam hemma är jag expert på att tänka massor me tokiga tankar och liksom "snurra till" allting i mitt huvud. Jag tänker tillbaks på saker som varit och som kanske aldrig kommer igen...

    Jag tänker på den jobbiga perioden i december-januari... Tänk om! Tänk om inte allt det jobbiga varit, då kanske jag hade suttit här nu och varit alldeles rund om magen. Tokig tanke! Ännu mer tokigt är det att jag sitter och tänker tillbaks på det eftersom jag kanske inte ens ville det... Var det mina negaiva tankar som dödade det??? I så fall är jag en hemsk människa.
    Tänker tillbaks på livet i Turkiet. Vi hade det ju så underbart roligt! Synd att det finns en del negativa minnen som präglar en fortfarande... Vad hade jag kunnat göra annorlunda? Nu när jag snart ska åka tillbaks hoppas jag att jag kan släppa det där. Glömma bort det ett tag, åtminstone en vecka. Snälla...

    Varför kommer de här sakerna upp hela tiden, om och om igen.

Jag vill vara glad!

Jag vill vara glad för din skull, men jag kan liksom inte... Det är någonting som tar stopp. Så är det bara... 

Tack!

image139
Jag är jättetacksam för all uppvaktning jag fått nu när jag fyllt 25!
Alla grattishälsningar, kort, blommor och presenter :)
Ni är underbara och jag är så glad att ha männskor runt omkring mig som bryr sig om.

Kom ihåg...

...rösta på min pappa igen! Senast torsdag morgon kl. 9.00 måste rösten vara lagd,

www.radiosiljan.com

Tack tack tack! :)

Gelej :)

Har just kommit hem från Harrys. Haha vad roligt det är att dansa! :)
Carro hälsar!
Gissa vem som var på dansgolvet...?
Disco-Kjelle!!! Jiiiieeeej! :)

Nu ska jag sova... Puss puss

Jag förstår

  

Visst är hon söt?
Man blir ju nästan lite avundsjuk.
Anledningen till att jag sitter här och är löjlig över bilderna på denna vackra tjej är en kommentar som min älskling fällde för länge sen. Kanske 2 år sedan... Den har häftat sig fast i mitt huvud.
Och jag förstår honom...ni ser ju själva.

Vem har rätten att släcka ett liv?

image136
Hur fan kan man tycka att man har rätten att ta en annan människas liv?
Jag blir så förbannad när jag tänker på det som hänt den senaste tiden...
HUR ska man någonsin kunna skydda sina nära när det ständigt finns människor som så enkelt och iskallt kan släcka liv utan att blinka???!!!
För mig är det ofattbart.

Härliga 25!


Då var det dags för den här bruden att fylla år igen... Lite speciellt är det ändå. 25 är väl en liten milstolpe? Jag hoppas det kommer bli en härlig dag. Älsklingen och jag är lediga båda två! :) Jag förväntar mig såklart sång och champagnefrukost på sängen... *haha*. Tror jag kan glömma det där med champagne. Jag har i alla fall önskat mig en sushilunch och den önskan kommer jag INTE överge! :)
På kvällssidan kommer det lite kär släkt på kalas. Jag har bakat mina berömda hallongrottor och lite annat gött. Tårtbaket överlåter jag åt mamma, för det är verkligen inte min grej...tyvärr.

På lördag blir det förhoppningsvis lite partaj med lite goda vänner! Carro kommer och övernattar och så hoppas jag på brudarna från jobbet. Ska bli såå trevligt!!! :) Synd bara att syster inte fyllt 20 ännu så hon och pojken kunde haka på.
Vi hade ju en grym partyhelg i Stöten tillsammans...

För övrigt är jag helt förstörd i kroppen efter hundkursen i tisdags. Känns som det blir värre och värre. Otränad AB! Men ni ska bara veta hur jag fick slita och dra i Tipi som bara ville leka med de andra hundarna. Men skoj hade vi, eller hur gumman? Och nu tränar vi "tummetott, slickepott" för fulla muggar... *haha*  Ni får se resultatet sen!
Jag bara ÄLSKAR den lilla krabaten. Hur underbar får man bli?! :)
image133


Röööösta

Rösta på pappa!

www.radiosiljan.com  Siljanstoppen, låt nr. 3

Thanks!


I´m loving it !!!

  • Det är något speciellt att komma tillbaks till Stöten. Direkt man svänger in på Stötenvägen känns det nästan som man kommit "hem". För att inte tala om hur det känns när man kliver in i Repan eller går ner på Tipi bar... mmm. Pirrar i kroppen! :)

  • I torsdags åkte vi dit och kom hem igår. Det har varit intensiva dagar, vilket känns lite grann i kroppen. Man är inte direkt van att bo tillsammans med 8 andra och festa 3 dagar i rad och åka bräda. Galet roligt hade vi i alla fall! :) Solen sken lite på oss i fredags, annars har det varit lite ostadigt tyvärr. Jag som vanligtvis styrs rätt mycket av  vädret påverkades inte ett dugg av det gråa (även om vissa kallade mig "bitter" hela helgen...haha). Afterski´n på fredagen var det bästa jag sett! Alla sjöng, dansade och var glada. Haak´s som spelade gjorde det grymt bra!!!
image132


Att bo tillsammans, 9 människor som knappt känner varandra, kan vara en utmaning, men det var det inte! Alla var så himla lätta att prata med och lära känna. Grymt roligt att umgås med Marie och Matte en hel helg också!
Och tur att Daniel var med så jag hade någon som kunde förse mig med Lipsyl när jag fick abstinens.
Att träffa gamla kollegor, Thomas, Ans och Johanna bland annat förgyllde tillvaron ännu mer såklart!
Och så Nisse. :)

Jag blir helt lyrisk när jag berättar om det känner jag...
Jag gör om det snart igen!!! Om ett år kommer jag sitta här och vara precis lika lyrisk som nu.
Grande Finale är och kommer förbli en tradition!
Vem vill med nästa år???




Hemma igen

Jag är hemma från Stöten. Sååå sliten, sååå trött men så oerhört nöjd och lycklig.
TACK för en underbart rolig helg!!!
I´ll be back nästa år! :)

Idag orkar jag inte berätta om det.
Tar det sen! :)

Sörjer beskedet om Engla... Tänker på alla er som har förlorat en liten ängel...

Snart snart snart

  • Ja snart är det torsdag och vi drar till fjällen! :) Håller på att packa för fullt och det är ingen lätt match kan jag lova... Man vill ju alltid ha så mycket onödiga prylar med sig! 5 par skor, 3 jackor, 10 partyoutfits...till 3 och en halv dag. Jag kommer inte hinna använda hälften. Så är det alltid, jag är inte förvånad. :)
     
    Förutom kläder är det mat också. Mat för 4 pers. Jag hatar egentligen att "styra upp" allt, men om inte jag gör det, vem ska då ta tag i det?! Känner igen det scenariot också, och åter igen är jag inte förvånad... Som tur var är min söta syster så gullig och fixar all deras mat själv till 5 pers, annars skulle jag ha totalt 9 att fixa mat till. Så glad att du ska med Marie! :) (I love youuu!)

    Imorgon blir det en hektisk ledig dag. Det ska hinnas storhandlas, packas färdigt, besöka systemet, tvätta 4 tvättar och mitt i allting skjutsa Tipi till Ludvika där hon ska bo över helgen. *pust* Jag som aldrig stressar annars menar jag... :( Henrik jobbar så ingen hjälp där.

    Nåja, hur som helst så kommer det vara värt allt slit när vi sitter i stugan och förfestar på fredagkväll.

    Kom ihåg att rösta på pappa även denna vecka!  Tack för det!

    Nu ska det packas vidare...

    God natt med er!

Nattjobb

  • Jag jobbar natt.
    Klockan är 01.49 och tiden går väldigt långsamt. Jag är trött också.
    Det var inte planerat att jag skulle jobba natt, men när det krisade så hoppade jag in. Jag var i Mora då när kollegan ringde och frågade, så det var bara att kasta sig i bilen och åka hemåt. Trodde jag skulle kunna sova någon timme innan, men det var heeeelt omöjligt! Låg och vred och vände på mig i 2 timmar utan att sova en enda minut. Huset vi bor i är ganska lyhört, så man hör varenda ljud som är "över det normala" jättetydligt. Och när grannarna under oss spelar basket inomhus är det ännu mer omöjligt att somna...

  • Så här sitter jag. Nattklubben pågår för fullt här ovanför på Harrys. Låter som det är ganska mycket folk. Man blir ju nästan lite partysugen själv! Helst när de spelar så bra musik! (Jenny, de spelade nyss din favvosång!)

  • Kl. 07 får jag gå hem och sova. Henrik ska jobba imorgon förmiddag så vi får väl se hur mycket sömn det blir med lilla Tipi ensam hemma... haha. Kan bli spännande. Någon timme ska det förhoppningsvis kunna bli.

  • *paus* ----otrevliga gäster-----

  • Det var längesen jag jobbade natt. Jag känner mig lite ringrostig.
  • Och trött...

  • Tro´t eller ej, idag har Madde sytt! Jag har sytt om en klänning. För er som inte vet det så hamnar "att sy" vääääldigt högt upp på min "hatar att göra-lista". Meeen, det blev faktiskt bra, bättre än väntat, med mammas hjälp såklart. Tack mamsen! :)

  • Åter till arbetet.

  • Sov sött sömntutor.

Idag e jag snäll

idag är jag lugn och snäll igen... :)
image131

Dumpa mig!

Jag känner redan att det här inlägget kommer bli snurrigt... Känsliga läsare varnas!

Jag börjar från början med att beskriva hur min dag varit:

Sambon har varit på jobbet hela dagen. Jag har försökt underhålla mig själv hemma i vår lägenhet. Tipi är ju också alltid hemma, så vi gick på en långpromenad. Jätteskönt fastän det var gråare än grått ute! När jag kom hem bestämde jag mig för att göra en liten "renovering" av mig själv. (Jag hade redan börjat dagen med att sola!) Ni vet, sånt som tjejer gör ibland; ta en riktigt lååång varm dusch, raka benen, fila fötterna, hårinpackning, peela lite, noppa ögonbrynen och göra både manikyr och pedikyr (t.o.m. lägga ner tid på att göra en egen FRANSKmanikyr på händerna). Hela kitet liksom. Och därefter, tänkte jag en tanke som kanske bara vi tjejer tänker(???) ibland;
"ikväll ska jag vara rikigt fräsch när älsklingen kommer hem från jobbet!"  
Det var fortfarande kanske 6 timmar kvar innan han slutade. Som pricken över i:et bakade jag en liten hallon/chokladpaj med grädde. *mums*
Klockan blir halv 9 och jag vet att älsklingen nu sitter i bilen på väg hem till mig.
Men det tar ju åtminstone 15 minuter så jag hinner piffa till mig en sista gång.
Telefonen ringer.
-Hej det är älskling. Jag tänkte gå ut och ta en öl ikväll med grabbarna.

SÅDÄR JA!
Då har vi kommit till själva scenariot som jag försökt måla upp lite spännande med förtexten här.
Ni förstår poängen. Jag hade väntat på honom hela dagen. Längtat. Och, dum som bara lilla blonda jag kan vara, målat upp någon slags bild av hur mysigt det skulle bli när han äntligen skulle komma hem och göra mig sällskap. Vi hade ju pratat på telefon flera gånger under dagen och det var ju såna sköna "vibbar" . Båda var på bra humör och inget tjafs (som det varit de senaste dagarna...). Perfekt!

PAAAANG-------------------------------------BOOOOM----------------------BRAAAAAK---------ÅSKVÄDER-------------------------
Så kändes det i min kropp och mitt huvud. Det var som en jättelik storm drog in över mig. Vad fan säger man??!!
Det blev i alla fall ingen "sista upp-piffning" kan jag lova...
Här vill jag gärna ha lite feedback!

Jag blev såklart (i min värld) besviken..och ledsen...och arg. Jag förbannar mig själv att jag inte kan hålla det inom mig. Jag ville inte visa honom vad jag kände!
Egentligen är det väl skitsamma om han väljer att gå ut, fine, gör det, ha roligt!
Men kan nån se det ur min synvinkel och kanske ha minsta förståelse för mina handlingar och känslor just den här dagen?

Jag känner mig som världens larvigaste och mest svartsjuka människa. (Jag ÄR svartsjuk av mig, det vet ni som känner mig.) Jag litar på honom, det gör jag verkligen. Men jag litar inte på de andra, de runt omkring.

Så det som verkligen blev kvar av det jag målat upp hela dagen var de 5 minutrarna han var hemma och bytte om innan kompisen kom och hämtade upp honom.

Egentligen, kan det inte vara så att man innerst inne är rädd att bli dumpad? Att bli ensam..? För då skulle ju alla dagar se ut så här. Då skulle man ju alltid vara besviken...
Jag vet inte. Säg ni. Hur är det???
image130



Sushi

jiiiiiiieeeeej! Vi har bestämt att vi ska äta sushi imorgon. Jag längtar! :)

image129

Ledig dag, vad gör man?

Vad gör andra vanliga människor på sina lediga dagar?
När jag är ledig resluterar det oftast i att man får undan lite tvätt och man kanske städar lite eller storhandlar. Känns som jag kanske kommit in i en ganska tråkig trend. Tips nån?
Jag vill att det ska vara enkla saker men som ändå är givande och roliga! :) (Inga krav här inte...)
Kram på er!

Rösta!

Imorgon är det torsdag och dags för Siljanstoppen igen. Gå in och rösta på min far. Han ligger just nu 3:a på listan, men vi hoppas på en förstaplats! :)

www.radiosiljan.com

Klicka Siljanstoppen
Rösta!
Tack!

April april

Nej, jag har inte blivit utsatt för något aprilskämt idag. Inte ännu i alla fall, dagen är ju dock inte slut.
Jag gillar redan april känner jag! När jag kom hem från jobbet var det strålande sol och 10 grader varmt ute. Man vill nästan ta av sig skorna och springa barfota! :)

Det kommer hända en del roliga saker den här månaden också, och vissa som är lite skrämmande.
Det börjar med kalas i Ludvika när Henriks mormor firar 70 år. Helgen efter inträffar en av årets stora höjdpunkter. Vi drar till fjällen! :) Grande Finale i Stöten. Vi är totalt 11 personer som åker upp tillsammans i sällskap, och väl där väntar mina underbara gamla kollegor och vänner från tidigare säsongsår. Jag längtar oooooofaaaantligt mycket! (Sara, jag vill ha dig där också!)
Efter Stöten kommer ganska snart någonting som jag är lite skeptisk inför. Min 25 års dag. Brrrr...

April kommer bli en fin månad!
Jag är positiv! :)
image128



Världens bästa?

Blev så glad när Tipi och jag var ute på promenad idag. Hon har blivit så duktig på att gå "fot".
Världens bästa hund?

image127

Vad är det med det här året???

Det är någonting med det här året...2008. Hittills har det varit fler sjukhusbesök och tråkiga nyheter än vad jag kan räkna till på mina händer...
Det började med min morbrors fru som höll på att råka riktigt illa ut under en knäoperation.
Nummer två var Henriks pappa med ryggen.
Nummer tre var jag själv och det som pågick under hela december-januari och som gjorde mig totalt "låg".
Sen var det dags för Henriks pappa igen som hamnade i stort trubbel under en näsoperation.
Gammelfarmor åkte ut och in på sjukhuset under flera månader.
Fick ett tråkigt besked om en person som stått mig väldigt nära tidigare i livet. (Vi träffas inte så ofta nu, men hon finns i mina tankar!)
Henriks pappa på sjukhus igen med något konstigt i armen...
Gammelfarmor somnade in.
Henrik fick uppsöka sjukhus för sin rygg.
Nu senast fick vi ett jobbigt besked angående Henriks morfar...
När ska det få ett slut?
Det tar så otroligt mycket på mina krafter att gå och oroa mig och jag vill att alla ska vara friska och glada!
Jag vill att 2008 ska vara ett år att minnas, ett bra år! Inte något man minns pga allt tråkigt som hände.





Sågmyra

Syster lurade med mig till Sågmyra igår. Tack Marie! :) Det resulterade i att jag köpte ett par enkla, vanliga, snygga, låga svarta stövlar som jag behövt nya en längre tid. I like! :) De har ju öppnat en Scorett-outlet där nu också.
Förlåt Marie att jag fick så bråttom därifrån bara... Fick lite dåligt samvete för det, men jag hoppas du förstår varför?!Men du fick ju alla fall en "latte-on the-go", haha.
Mer systershopping efterfrågas! :)


Förlåt Henrik...

Förlåt för det tidigare inlägget... :P
*hehe*


Heja Mora!

Även om jag är gammal Leksing så finns det nåt i hjärtat som ändå håller tummarna för min gamla hem"stad" Mora. Helst vill jag ha båda lagen i elitserien, men man kanske bara får välja ett...? :)

RSS 2.0