Weekend with the girls

Weekend with the girls is coming up! :) Ska bli himla mysigt! Vi har planerat in ett spabesök på Yasuragi och en konsert med Robyn, kommer bli grymt! Kan också tänka mig att det blir lite sushi, lite shopping, ett och annat glas vin... Längtar!


Starstrucked?

Ibland blir det så här när man måste prioritera annat...bloggen hamnar i skymundan. Just nu är jag inne i ett jobbstim. Många långa dagar. För ni har väl inte missat att Svenska Skidspelen pågår för fullt i Falun? Idag har solen fullkomligt strååålat över alla skidåkare och publik uppe på Lugnet. För mig, som är en obotlig skidnörd är det inte fy skam att få stå i repan och se mina skididoler in-real-life på hotellet! :) Det är roligt att jobba bland alla dessa härliga människor!

Annars har jag i veckan hunnit med ett besök hos syster på salongen. Hon har övat uppsättning inför sitt gesällprov i maj. Duktig är hon, min fina syster!


Limpfrisyr?


Tipipuss! :)

Ikväll blir det en hemmakväll värd den slagna hjälte jag är... ;) Kram!

"Lofsis"

Det känns som jag haft ett äkta sportlov! Mia & jag har spenderat 3 härliga dagar i Lofsdalen. Mitt första besök där och jag gillade det mycket! :) Vi hade tur med vädret också, 2 av 3 dagar med sooool! Nu kanske ni tror att vi satt inne i soffan och käkade oss igenom dagarna...njaaa, inte riktigt. Det blev både en dag i backen och 2 turer på längdskidor. Bra jobbat tycker jag! Är imponerad av mig själv som lyckades åka 12 km över fjället utan att bli skogstokig... :)









Härliga dagar med Tipi & Mia!

Borta bra men hemma bäst...?

Fredagsångest

Försöker att inte tänka på det, men efter 4 lediga dagar ska jag åter till jobbet imorgon. Fredagsångest... Har spenderat 2 dagar hemma hos mamma & pappa. Mamma var ledig från jobbet och pappa är hemma och är sjukskriven med ena benet i gipspaket... Så skönt att vara hemma hos dem och bara slappa!
Mamma och jag var ut på en härlig sparktur i solskenet.


Utsikt över istäckt Siljan...


Mamma med sjåkan :)

Jag blev också bortskämd hos syster-yster på salongen och fick nytt fräscht hår!
I love it! :)



Annars har Tipi och jag mest slappat och njutit av solen och av lugn och ro.






Tipi har bästa sovstajlen! ;)

Haevnen

Jag lääääängtar ihjääääl mig efter Susanne Biers senaste film Haevnen/Hämnden/
In a better world! Susanne Bier är en av mina absoluta favoritregissörer, jag älskar hennes filmer. Den nionde mars kommer den ut...



Tidigare har ni kanske sett hennes filmer Efter Bröllopet, Bröder, Things we lost in the fire och Elsker dig for evigt? Om inte, gört! Efter Bröllopet och Elsker dig for evigt är mina favvisar!

RSS 2.0