Paradise City

Imorgon drar jag dit, till Marmaris, lite Paradise City enligt min mening! :)
Här hemma packas det för fullt. Gillar inte att packa... det blir alltid för mycket.

Det blir ett litet kort inlägg idag. Jag har inte tid att skriva tyvärr. Är superstressad...

Nästa gång jag skriver är jag förhoppningsvis en nyans brunare och har massor med nya foton att lägga upp.

Ha det gott alla vänner så hörs vi om en vecka! :)


Krams!

                                 image158

Home sweet home?

Njae, vet väl inte om det är så jätteskönt att komme hem till vardagen. Vi kom hem från Gbg igår kväll med tåget. Mamma och pappa väntade på stationen och överlämnade Tipi som de fått äran att passa under helgen. Tipi blev glad att se oss!

Så går man upp för trapporna och öppnar dörren till lägenheten och inser att det fortfarande ser likadant ut. Stökigt och ingen har packat ner några fler grejer i flyttkartongerna. *suck* De som bor i den här lyan har gett upp hoppet om den. Får man vända i dörren och åka bort igen?
Om 4 dagar åker jag igen och kommer inte hem förrän det är dags att flytta ut. Jag lämnar stackars älskling hemma själv en vecka mitt i det värsta kaoset. Förlåt älskling...hade jag bara vetat...

Helgen i Gbg var kanon! :) Helt ok väder, trevligt sällskap och FIIINT hotell! :) På fredagkväll var vi på Liseberg och blev "barn på nytt". Haha! Roligt med karuseller! :) Yr i bollen som sjutton! 
Lördag blev en sväng i Nordstan och senare underhållning i Kajskjul 8 och 3 rätters. Trevligt! :) Lite dans blev det också.. :)

Idag är det måndag och jag ska snart jobba igen... Har varit superstressad hela förmiddan. Har sprungit runt här inne och gjort allt och inget. Hjärtat slår som om jag sprungit värsta maraton. Tankarna snurrar kring resan, flytten och festen. Och vem ska hjälpa Henrik med hundvakt när jag är borta en vecka??? Fan jag blir galen på det här. Varför ska jag vara så här??? Jag hatar det. Skönt att man kan ringa till älskling och gråta en skvätt, då känns det lite bättre efteråt när han tröstar och lugnar. Jag älskar dig Henrik. 

 
När vi kom in på vårt hotellrum i Gbg stod där 2 flaskor mousserande och ett jättestort fruktfat med tropiska frukter. Det var älskling som beställt upp en liten överraskning. :)




 

Nu drar jag!

  • Tidigt imorn sätter vi oss på tåget och åker till Gbg. Roooligt! :)
    Ska bo på First Hotel G som jag har jättehöga förväntningar på, det ser ju så fint ut!

    Vi hörs efter helgen, vänner!
    Sköt om er.
    Tipi gumman, jag saknar dej redan, det var jobbigt att åka när du stod i fönstret och såg så ledsen ut... Ses på söndag älskling.

    Puss

Lovely Sunday

Solen gick precis i moln så då passar jag på att springa in och blogga lite. Annars har jag mest suttit på balkongen hela helgen och njutit av SOMMAREN!!! :) För det har ju faktiskt varit sommar!

I går fick jag besök av Lina, som jag inte träffat på jääättelänge eftersom hon nästintill flyttat till Brasilien, men nu är hon hemma och vi tog en picknick nere på Roxnäs i solskenet och uppdaterade oss på vad som hänt. Blev även en del nostalgisnack från Turkiet. Och mer lär det bli när vi befinner oss i Marmaris om 2 veckor :)

Tipi har börjat löpa. Det är ju också en liten procedur... :) Lillgumsan..

Blev en del vin igår som ni kanske redan förstått av tidigare inlägg. Öppnade en flaska till grillningen och sen gick det av bara farten! :)

Idag har jag bara tänkt fortsätta sitta på balkongen och läsa ut min bok, Livstid, Liza Marklund, och kanske köra några tvättar.
Men först ska jag laga lunch i form av sallad med lufttorkad skinka och mozarella. Mums!

Jag längtar så till fredag när vi åker till Göteborg och bor på hotell och bara glassar en hel helg. Skönt att sätta sig på tåget och bara vara... LÄNGTAR! :) Längtar efter att bara få vara med dig älskling och ha roligt! Liseberg, here we come! :) Jiiiej

Miss U

I miss U a lot, I miss U even more...

Till mitt försvar...

Till mitt försvar vill jag tillägga att jag  druckit en vinare ensam, och lite till... Och jag mår jävligt gött! :)
Over and out.

Carro

image155
Å vad jag hade velat åka till Carro och hälsa på i helgen...!!! Var ju så länge sen jag var där.
Men det passar inte..tyvärr. En annan gång, vännen! :)

Puss

Sugen!



Vill ha




Ångest...

Jag har ångest. Big time...
Ni vet en sån där känsla som bara "kryper" inom en och gör att man vill kräla ur skinnet. Gaaaahh!
Största orsaken är nog ekonomin. Jag förstår inte var mina pengar tar vägen! Jag tycker inte att jag köper nåt men ändå försvinner de. :( Ännu mer ångest får jag när jag tänker på att jag snart ska ut och resa och där kommer det behövas pengar. Först Gbg och sen Mam... Och ÄNNU mer ångest får jag när jag tänker på att vi antagligen kommer få betala dubbla hyror hela sommaren.  Hela min lön kommer gå till hyra!!! Känns sådär...
Jag vet vad ni tänker; att jag satt mig själv i den sitsen. Och det VET jag redan...
Vet att jag känt såhär förut, känner igen känslan. Och jag vet också att man alltid överlever.
Men det är jobbigt...

Kram

Bilder från härlig vårdag!

              

Idag var vi nere vid sjön och hade minipicknick. Strålande sol!!! :) I love it!
Tipi busade som vanligt. Matte och husse låg mest på en filt och latade sig. Matte hade oturen att se en naken gubbe också... Uhhhhh! :(
Men annars var det mysigt. Jag hade gärna skippat den sistnämnda upplevelsen... :)

Vårpromenad

image142

image143

Vaken!!

Jag är vaken! :) Sitter och äter champinjonsoppa till frukost. Rätt äckligt, men jag har märkt att kroppen gärna vill ha "lätt" mat när man jobbar natt.
Trots att Tipi varit ensam hemma medan jag sov fick jag sova ända till klockan 13!
(Med kanske 20 avbrott för intensiva hundpussar i ansiktet...)
Natten gick relativt snabbt, tro´t eller ej. Det var nog dels den lilla damens förtjänst, men den största anledningen var att systemet krånglade. Det är väl ingen idé att jag förklarar, för ni förstår ändå inte. Jo, Mia, du fattar! :) Jag försökte köra Findex i 4 timmar utan resultat, det bara stod att andra användare var inloggade i Fidelio, med det fanns ingen inloggad!!! När klockan hade passerat 5 började jag få lite panik för att varken kunna göra Findex eller Nattkörningen. Jag hade provat ALLA sätt! Tro mej...
Så min enda lösning blev att ringa ITsupporten. Jag vet att det kostar en del pengar, men vad skulle jag göra..???
Sagt och gjort så fick jag prata med nån kille på andra sidan luren som lät minst lika trött som jag. Han kunde inte förstå varför det inte fungerade. Han sa att det var tekniskt omöjligt att det kunde vara någon annan inloggad. Men han hjälpte mig så jag kunde köra FIndex.
Innan jag sen kunde göra Nattkörningen fick jag starta om datorerna i datarummet TVÅ gånger till. (Datorerna är ju inte de snabbaste i världen heller att starta om...)
Jaja. Natten är avklarad och nu är jag ledig hela dagen idag OCH imorgon! :)
Jiiiej!
image141

Å i natt i natt... :)

Hej!
Japp, jag sitter här igen, det blev en natt till. Liite seg är man jue... Eftersom jag trodde det bara skulle bli gårdagens natt klev jag upp lite extra tidigt idag för att kunna få tillbaks dygnsrytmen. Så jag har gått hela dagen och känt mig bakis. Nu känns det ungefär som jag har en pingisboll instoppad i varje ögonhåla. Sitter och pimplar Red Bull för att kanske få nån liten energikick. Om inte annat får jag ju vingar... Kan alltid vara bra till något? :)

Jag har nyss haft en liten snurrig dam på besök som ville bo här på hotellet, men hon hade inga pengar. Naturligtvis kunde jag inte ta in henne... Polisen blev också inblandad så jag hoppas att de löste det hela på något sätt så hon slipper sova på en parkbänk i natt.  Även om jag är en snäll (FÖÖÖR snäll) människa så kan man inte alltid vara så snäll som man önskar man kunde. Ni fattar? Jag vill ju inte att hon ska sova ute och frysa hela natten, men hur hade det sett ut om jag checkat in henne utan att ta betalt?? Vem hade fått skit för det? Moi! :)

Nattkörningen väntar... Återkommer! :)

Vill sova!

Nu är det jobbigt. Det gör ont i kroppen och jag vill bara lägga mig ner och blunda ögonen. Det är 4 timmar kvar. Hur ska jag stå ut? Jag är så trött. Tröttare än tröttast...
Stackars mej...

Update!

  • Jag jobbar natt igen. Nu var det ett tag sedan och idag kändes det faktiskt riktigt skönt att gå hit på kvällen (när det inte är så mycket folk i rörelse) efter helgen som var med Viking Line Cup. Återkommer till det...

  • När man jobbar natt får man inte jobba för snabbt. Man MÅSTE ta små pauser ibland och bara låta tiden gå. För skulle jag sätta igång med allt som ska göras under natten och göra det i ett streck skulle jag somna under de tidiga morgontimmarna av att inte ha något att göra. Så det gäller att dra ut på det så allt flyter på i en jämn ström. Då passar det ju bra att uppdatera sin blogg som jag varit otroligt dålig på under senaste tiden! Förlåt!

  • Förra veckan blev jag ledig 3 dagar i sträck! Så otrolig skönt! Man önskar ju att man ska hinna vila upp sig på 3 dagar. Men nej... Just nu är allt i mitt liv bara stress stress stress. Jag ÄR en väldigt stressad människa vanligtvis också, men nu är det extremt! Jag vet inte hur jag ska få maj att gå ihop. Det är så mycket som ska göras så jag blir galen på det. Även om jag ser fram emot att flytta jättemycket så känns det mest jobbigt just nu. Tusen miljoner saker att packa ner, tusen saker som ska sägas upp eller flyttas med, tusen bankmöten och räntor att välja hit och dit. Som tur är har jag Älskling som är duktig på sånt. Och såklart mamma och pappa! :)

  • Valborg blev en mardröm. Tipi stack iväg när vi var ute på sista kissrundan när någon drog iväg ett stort fyrverkeri. Har aldig sett henne springa så utan att vända sig om och titta efter husse och matte. Jag insåg att hon inte kommer komma tillbaks självmant... Gråtandes och skrikandes i ren panik sprang jag och Älskling runt på olika håll(kändes som det var en evighet) och letade. Jag hörde de stora långtradarna uppe på stora vägen som tutade ilsket på något, jag var säker på att det var på Tipi...
  • En evighet senare ringde Älskling polisen. En familj hade hittat henne och lyckats fånga in henne i bilen. Eftersom vi båda hade druckit vin fick vi ta cyklarna och hämta henne. Lättare sagt än gjort... Hon vägrade gå. Hon bara satt och skakade. Lilla gumman, min lilla sötnos.
  • Det var länge sedan jag blev sååå rädd och kände som panik och hjälplöshet. Jag kan inte tänka mig att vara utan henne...

  • I helgen har det varit en stor innebandycup i stan. Några av lagen bodde på hotellet. När jag jobbade lördagkväll tvingades jag ringa vakter som fick komma och kasta ut ett par killar från hotellet eftersom de varit väldigt stökiga under flera kvällar och nätter.
  • På söndagen när det var utcheck fick jag och E ta så mycket skit! Herregud det var länge sedan jag hade så arga och besvikna gäster framför mig. Inte roligt alls! När de står och skriker på en så har man tillslut inget mer att tillägga. Det spelar ingen roll vad man säger eller gör. Nu är det ett år till nästa cup...får se om man fortfarande står här då...

  • Dags att göra lite nytta då!

  • Hörs sen! Kram

RSS 2.0