Home sweet home?

Njae, vet väl inte om det är så jätteskönt att komme hem till vardagen. Vi kom hem från Gbg igår kväll med tåget. Mamma och pappa väntade på stationen och överlämnade Tipi som de fått äran att passa under helgen. Tipi blev glad att se oss!

Så går man upp för trapporna och öppnar dörren till lägenheten och inser att det fortfarande ser likadant ut. Stökigt och ingen har packat ner några fler grejer i flyttkartongerna. *suck* De som bor i den här lyan har gett upp hoppet om den. Får man vända i dörren och åka bort igen?
Om 4 dagar åker jag igen och kommer inte hem förrän det är dags att flytta ut. Jag lämnar stackars älskling hemma själv en vecka mitt i det värsta kaoset. Förlåt älskling...hade jag bara vetat...

Helgen i Gbg var kanon! :) Helt ok väder, trevligt sällskap och FIIINT hotell! :) På fredagkväll var vi på Liseberg och blev "barn på nytt". Haha! Roligt med karuseller! :) Yr i bollen som sjutton! 
Lördag blev en sväng i Nordstan och senare underhållning i Kajskjul 8 och 3 rätters. Trevligt! :) Lite dans blev det också.. :)

Idag är det måndag och jag ska snart jobba igen... Har varit superstressad hela förmiddan. Har sprungit runt här inne och gjort allt och inget. Hjärtat slår som om jag sprungit värsta maraton. Tankarna snurrar kring resan, flytten och festen. Och vem ska hjälpa Henrik med hundvakt när jag är borta en vecka??? Fan jag blir galen på det här. Varför ska jag vara så här??? Jag hatar det. Skönt att man kan ringa till älskling och gråta en skvätt, då känns det lite bättre efteråt när han tröstar och lugnar. Jag älskar dig Henrik. 

 
När vi kom in på vårt hotellrum i Gbg stod där 2 flaskor mousserande och ett jättestort fruktfat med tropiska frukter. Det var älskling som beställt upp en liten överraskning. :)




 

Kommentarer
Postat av: camilla [ G l o s s y ]

låter mysigt :) ha en bra dag!

2008-05-19 @ 13:47:19
URL: http://millaans.blogg.se
Postat av: Anna-Lena

mysigt ni verkar haft de.skymtar jag ett H&M linne på bilden? sånt har jag med! kuuul. saknar dig. pusspuss

2008-05-19 @ 14:59:27
URL: http://annnalenna.blogg.se
Postat av: Malin

Gahhhh man blir ju inte alls avis på dig (förutom alla era grejer som ska packas)=)!!! Fick avstyra jobb helgen den 7juni bra va!?=) Ses snart vännen och ha det super bra i Turkiet!Pussar

2008-05-20 @ 10:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0