Todelooo!

Todeloo! Det är bara lilla jag som kikar in på min egen blogg för omväxlings skull! ;) Mitt i allt julstök har jag liksom prioriterat bort blogg-tiden... Min jul har i alla fall varit allt man kan önska sig! Har varit riktigt ledig för första gången på många år. Vi firade vår jul i stugan i Norge. Och vi hade faktiskt vinter! På julafton hade vi mellan 14 och 20 minusgrader och SNÖ! Några åk med brädan blev det mitt på dagen i Stöten innan julmaten skulle slinka ner. Härligt!


Marie


Henrik



Imorgon tar vi nya tag för ett nytt fräscht 2012!
Vad kan det året innehålla mån tro?


Andra advent

Började redan igår kväll fira andra advent hos Mia-Karamellkolan som bjöd in till glöggmys. Riktigt trevligt med massor av goda tilltugg, det mesta av ost, vilket jag älskar! :) Idag har jag shoppat en riktigt varm (och dyr!) vinterjacka som förhoppningsvis ska värma mig de kommande vintrarna. Om snön och kylan tänker komma nån gång?! Och så har vi strosat på julmarknaden vid Gruvan. En riktig gammaldags marknad med hög julstämning! Efter marknaden bjöd vi föräldrarna på minst sju sorters fikabröd hemma i värmen. En skön dag!


Barndomsminnen

Tycker det är passande att lägga upp en liten barndomsbild idag på mig och min allra äldsta vän, idag när hon äntligen blivit lika gammal som mig igen! Känns alltid lika bra, även om hon själv alltid sagt att hon blivit ett år äldre samtidigt som jag fyller år varje år.
Grattis Thesan!


RSS 2.0