I <3 things

Det var ju liksom inte meningen när vi kom till IKEA igår förmiddag att jag skulle handla så mycket, jag skulle ju mest kika... Men! Hem kom jag med massor med fina grejer! Kontot kanske inte alltid blir så överförtjust, men mitt hem ler när det får lite nya saker! ;)


En stor tavellist för våra bokstäver...


PS Sandskär brickbord... Jag är kär!


Rosa ljuslyktor...


Soffan har fått en ny pläd...


Fina vita krukor med buxbom i till entrén...


Jag veeet att jag inte får ligga på nya filten matte...men det är ju bara nosen... ;)


Wedding

Vilken underbar helg det har varit! Jag svävar fortfarande på små rosa moln efter alla känslor som bubblade upp och alla nya minnen som skapades.
Äntligen fick jag gå på bröllop, som jag längtat efter så länge!
Malin & Thomas kom till oss i fredags och vi började förberedelserna inför lördagen med att ta ett kvällsdopp i poolen och spekulera hur bröllopet skulle bli. Lördag morgon blev en stressig historia när hår skulle lockas, naglar limmas på, slipsknutar knytas och alla viktiga detaljer packas ner i resväskan. Marie & Matte fick den stora äran :) att vakta hus och vovve. Sen bar det iväg söderut mot Malins föräldrar, som vi skulle våldgästa för lite husrum. Innan vi begav oss mot kyrkan var Malin & jag så nervösa och stressade att vi skakade...spännande! Känslan när man sitter i kyrkan och väntar på att två av ens fina vänner ska dyka upp i altargången och verkligen ska gifta sig, på riktigt, är helt enorm. Man känner sig så glad för deras skull! Malin & jag satt och höll krampaktigt i varsin näsduk, och den blev välanvänd kan jag lova! Linn & Daniel är så vackra tillsammans, och i sina bröllopskläder ännu vackrare! Kärlek <3


Jag hoppas brudparet tycker det är ok att jag lägger upp en liten bild...
Vill dela med mig av hur fina de var!

...och här kommer massor med bilder från tidigare på dagen och sedan den efterföljande middagen och festen som var helt perfekta. Malin & jag gjorde en insats och höll ett litet tal och visade lite bilder, uppskattat tror jag!


Min fina <3


Så här fina var vi!




Puss puss <3


Vi 3 med den finaste bruden i mitten :)


Min bordskavaljer


Mitt emot oss hade vi dom här sötnosarna...


Har just kysst brudgummen... ;)


En mojito...med massa mojito i... (Internskämt)


Det börjar bli sent... :)


Härlig sommarkväll!


Strawberry daiquiri, som på den gamla goda tiden ;)


Toabild. Måste finnas några från varje fest... :)


I love you ladies!


Hehe he he...


Detta får bli den sista bilden... Bildens kvalité och objektet på bilden säger väl allt om hur kvällen fortlöpte..?!

Det var länge sedan jag hade en sådan rolig dag, kväll och natt.
Jag önskar Linn & Daniel all lycka och en härlig bröllopsresa som de just den här morgonen vaknat upp till.
<3

Och tack Malin & Thomas för ett sjukt superbra sällskap under helgen!


Limpans möhippa

Dagarna rusar iväg som vanligt och i helgen som just passerat var det äääntligen dags att hålla möhippa för min gamla guideskolekompis Limpan som om bara några veckor blir Fru! Det blev en väldigt lyckad dag och en möhippa som jag tror föll Linn i smaken. Hon blev kidnappad på en motorcykel, fick hålla ett spinningpass med oss och svensexa-grabbarna, käka god lunch på en Italiensk restaurang, sno varor ur andra kunders korgar på ICA, svara på frågor om sin blivande man och rita ett porträtt av honom. Härlig dag! Tack alla tjejer! :) Mest tack till Malin! <3


En något skakad Linn anlände till gymet...


...och fick hoppa i den snyggaste outfiten, style by moi! ;)


Sötaste Limpan!


I solen hemma hos Linn...


...med nåt gott att dricka!

Min första möhippa någonsin och jag ser fram emot nästa!
Någon som anmäler sig frivilligt att agera blivande brud? ;)


Nytt hemma

Ääääntligen lite nytt här hemma. Och ääääntligen börjar det kännas lite så där ompysslat och hemtrevligt!

Före:




Efter:






Har även bytt ut lampan i sovrumsfönstret och en ny har fått tagit plats på hallbyrån. Men det får ni se en annan gång! Alla lampor var min födelsedagspresent från H.

I helgen fortsätter pysslandet ute på gården.

Kram!

Hektiskt!

God morgon på er!
Igår var en hektisk dag. Kanske inte så mycket för min del egentligen, men min syster hade första dagen på sitt gesällprov och jag tror jag nästan var mer nervös än henne! Dock brukar man inte ha någon att oroa sig för när det gäller henne eftersom hon alltid är duktig på saker hon tar sig för. Men ändå...jag har ju alltid nerverna utanpå kroppen. Jag var i högsta grad delaktig eftersom min kalufs skulle användas för långhårsuppsättning. (LÅNGhårsuppsättning...LÅNG! Mitt hår räknas som långt. Hihi...) Innan det var dags fick jag lunchbesök av mamma som då hade modellat klart. Mitt hår hade redan kreppats och rullats upp kl.7 på morgonen, så förberedelserna var redan gjorda. Uppsättningen gick ju hur bra som helst, och jag måste ju tillägga att Syrran lätt hade den mest vågade uppsättningen! Och när kvällen kom kände jag mig helt utslagen... :)


Just utkommen från bedömning där domarna inte sa ett ljud...

Efter en timme på stan i ömsom regn ömsom hagel och blåst hade frisyren ändrat form...


...och en slank hon ner i diket..?

Och när jag kom hem var jag tvungen att ha ett litet egomoment med kameran. Det är ju inte varje dag man har ett hår som ser ut så här!






Platt fast ändå lite afrokänsla! :)

Kul har det i alla fall varit att få vara till hjälp för Sis. Håller alla tummar jag kan! :D

RSS 2.0