Hur ska jag hinna?

Medan det känns som alla vallfärdar till Peace & Love i Borlänge sitter jag här hemma och tänker på allt spännande som jag & Älskling har framför oss. I söndags gjorde jag mitt sista jobbpass på väldigt länge. För nu har jag först en välförtjänt semester framför mig innan det är dags för lilla pyrets ankomst. Veckorna går galet fort och hur ska jag hinna med allt som måste göras... Men vad är det egentligen som måste göras innan? Igår tvättade jag några maskiner med babykläder. Åååh så overkligt det kändes att stå och hänga upp massa kläder i mini-modell på torkställningen! Sen måste jag ta tag i att packa BB-väskan...skriva förlossningsbrev...ordna musik att ha med sig...inhandla det sista, typ lite mer blöjor...läsa på om förlossningsställningar, bedövningsmetoder och fan och hans moster... Man får ju för sig att det är så mycket man måste kunna och veta innan det är dags... Sen kanske jag kan vara lugn och bara njuta av ledigheten...? Känner jag mig själv så kommer jag väl stressa fram ungen. Haha!
 
Tur att jag har min älskling som kan konsten att stressa ner! <3
 
 

Midsommar i byn

En härlig midsommarhelg har passerat och även fastän jag jobbade hela helgen hann jag (och orkade) fira med fina vänner ändå. Vaknade upp sliten på lördag förmiddag efter att ha varit vaken 22 timmar i sträck dagen innan. Jag är imponerad av mig själv måste jag säga, gravid och trött som jag är och allt! ;) Kvällen var perfekt med fint väder, traditionellt firande och god mat. Vet dock inte var timmarna rann iväg, men så är det väl när man har roligt!
 
Snyggaste kullorna!
 
Grabbarna
 
Anna & Danne
 
Mickan & Patrik
 
Vid majstångsresningen
 
Marie & Carro var de enda som var modiga nog att dansa runt stången...
 
Gör gärna om firandet igen nästa år. Verkar ju som vi startat en tradition! :)
 

Min trädgårdsmästare

Vem kunde ana att det bodde en liten mini Bosse Rappne i min sambo? Inte jag i alla fall. Men se så fel man kan ha!


Kära återseenden



Den här bilden speglar vår helg ganska bra! I fredags kom först Linn och hennes härliga familj och lite senare på kvällen kom även Malin & Thomas. Det var länge sedan vi var samlade allihopa för att bara umgås. Så härligt att ha dem här! Eftersom Linn både har ett busfrö på ett och ett halvt år och en 3-månaders bebis och jag har mitt lilla pyre i magen blev det såklart en del barnsnack. Vädret var tyvärr inte på vår sida, men vad gjorde väl det?!



Vi åt oss igenom helgen. Mycket fika och mycket god mat! :)



...och killarna firade fullträffen på V75 med ett nattdopp i poolen. Grattis till storvinsten!

Önskar vi kan göra om det snart igen! <3

Måndag

Igår skulle vi lite snabbt och lätt slänga upp tapeten i nya sovrummet. Jag tappade till slut räkningen på timmarna och hur många gånger vi rök ihop och ville strypa varandra... Men nu sitter den där och resultatet blev ovanligt mesigt för att vara innanför våra väggar. En tråkig vit tapet! Hoppas på att lite dekorationer och piff ska göra rummet till en avkopplande oas!

Sen hoppade vi våra gul-blå outfits och åkte till O'Learys för att se när Sverige skulle sopa mattan med Ukraina... Ja, det vet vi väl alla hur det gick... Trevligt sällskap och god mat i alla fall!


Älskar!


Längtar efter er!

Jag borde göra mig iordning för att åka och spendera söndagskvällen på jobbet, men det är ju så mycket skönare att sitta här ute i solen och filosofera! Tankarna snurrar om den kommande helgen då vi får finbesök av mina gamla guideskole-brudar och deras män/sambos/hundar/barn! :) Ser fram emot det så hemskt mycket och jag kan inte sluta tänka på vad vi ska äta, hur jag ska fördela sängplatserna, vad vi ska göra och inte minst vilka ställen i huset som behöver en upputsning innan de kommer... Planerar-Madde är i farten! :) Sist vi sågs allihopa var på Limpans bröllop. En väldigt lyckad dag & natt... Bilden är från Mallis 2004.


Lördagsmys

Ikväll blir det lördagsmys i soffan! Räksallad, godis och frukt och bubbligt bubbelvatten med magen i vädret och min bästa Tipi vid min sida. Och bebisens rörelser där inne... <3 Saknas bara min fina älskling så hade allt varit perfekt.


Preskriberat?

Pappa skickade med mig några kartonger hem som jag lämnat hemma hos dem. Massor med gamla foton, brev och en salig blandning av gamla minnen ända från tidiga skolåren till studenten. Knappt man törs öppna och kolla... Men visst borde alla pinsamma saker från den tiden vara preskriberat vid det här laget?!


Du gamla du fria...

Grattis på nationaldagen!
Jag fick hissa flaggan hemma hos mamma & pappa idag, men det är nog också all nytta jag åstadkommit... Blev bjuden på världens mumsigaste smörgåstårta, serverades chokladbollar och saft och fick en stoooor jordgubbsplanta av mamma! Sen blev jag placerad i en solstol ute på gården medan de andra gjorde diverse nytta. Undra om de börjar tycka att jag är rund om magen..? Hehe.
Alltid lika skönt att komma hem till mamma & pappa för en stund och bara vara. Ni är dom bästa! Och att syrran bor granne är en enorm bonus! <3


Drömma kan man ju...

Varför ska allt man vill ha vara så dyrt? Den här klädhängaren skulle bli pricken över i:et i vårt nya sovrum! Någon händig kvinna eller man som kan tänka sig att bygga en kopia till mig? ;)

Trädet kommer från Swedese.


RSS 2.0