Sniff sniff

Haha, igår kväll kom jag på att jag skulle lägga på en ansiktsmask (som jag är urkass på att göra!) på kvällskvisten. Jag la på den och hoppade upp i soffan. Då hör jag Tipi komma sniffandes från sovrummet med nosen i högsta hugg. Sniff sniff sniff! Det var mig hon var ute efter. Helt galen i blicken hoppade hon upp i soffan och försökte äta upp min ansiktsmask. Och ja, den luktade ju faktiskt lite koskit, och sånt kan ju locka till sig hundar... Hon vaktade mig med sitt liv till jag gick och sköljde av masken.


Flowers

Det är slut på min ledighet...7 dagar och jag har inte gjort så mycket vettigt, men jag har vilat och rått om mig själv och mått bra. Nu sitter jag och laddar ny energi inför att åka till jobbet genom att titta på min fina tulpanbukett som jag fick av mamma igår.
Tänk att fina blommor kan göra en så glad!
Ja, igår hade jag mamma-besök nästan hela dagen. Vi gick långpromis, käkade lunch på stan, shoppade lite och fikade när vi kom hem. Myspys! :)




Tulpanbuketten blir ännu finare med blåbärsris

Hej då garderoben!

Min garderob är tom! Det ekar om man sticker in skallen och säger "hoho"! :( Det blev resultatet av en ordentlig rensning. Inget mer sparande av gamla plagg som inte varit använda på många år. Tack & hej med er gamla trasor! Gick på stan en sväng igår för att försöka hitta nåt nytt snyggt. Men det är ju bara gammal rea kvar. Jag hatar rea...


Lågt

Man behöver ju inte alltid känna sig på topp. Ibland när man känner sig svag räcker det att en endaste dum liten människa kommer åt en känslig punkt för att allt ska rasa ihop. Och jag är sämst i världen på att skjuta det ifrån mig och resa på mig igen. Det tar gärna några dagar. Det är bara så det är. Är glad att det finns mycket kärlek runt om mig som jag kan ta hjälp av att komma på fötter igen. <3


Ledig dag

Jag älskar att vara ledig! Den här gången är det bara en fjuttig dag, så då tillåter jag mig att bara vila och samla energi för den kommande helgen med fullt hotell... Idag har jag bara kollat på Tour de Ski på tv, ätit en mumsig lunch och myst vid brasan. Snart blir det ett Friskispass med Mia! :)


RSS 2.0