Finally!

Så har jag den då äntligen i mina ägor, Ikea Stockholms snygga matta som jag blivit så förälskad i när jag kikat i alla härliga inredningsmagasin. Och det blev precis så bra som jag trott! Kärlek vid första ögonkastet!


Äntligen äntligen!

Äntligen kom den, snön! Perfekta dagen att börja snöa på tycker jag. Det passar ju så fint ihop med alla ljus i adventsstakarna. Men jag vet många som suckar och pustar också, skäms på er! Fram med pulkor och brädor, nu är det vinter! Gnatt!


<3

Fick världens finaste present idag av mamma & pappa! En fotobok som mamma gjort med foton som nu börjar få några år på nacken... :) Underbar present som jag kan ta fram både när jag är glad och ledsen!
Älskar er, ni är bäst i världen!


2012 års almanacka beställd!

Varje år beställer jag en ny almanacka från personligalmanacka.se
Tycker dom är så bra för de är så "rejäla" och tydliga. Och så får man ju designa dem själv, vilket är det bästa av allt! I år valde jag att ha min snygga tapet på framsidan och min snygga vovve på baksidan! Bara att vänta på att brevbäraren droppar den i lådan.
Blir som en tidig julklapp till mig själv!



Adventsljus

Äntligen kändes det som det var dags att plocka fram delarna till adventsljusstaken som jag tänkte tillverka. Bara tre dagar kvar till det är dags att tända första ljuset! Längtar!






Kruk-makeover


Tråkigaste tråk-krukan som världen skådat hängde på huset när vi flyttade in för ett år sedan. Idag var det dags att ge den en makeover!


Fram med penseln och lite överbliven färg, lingonris från skogen och vips!




Bättre!

Baka baka liten kaka

När vädret är grått får man hitta på saker som gör en glad. Till exempel sprida en doft av nybakat över byn!


Höstgöra


FOTO



Man kan nästan tro att det är vår...


Vinterdekorationer

Har pyntat lite ute på trappen på framsidan.
Enkelt med gamla korgar och grönt från skogen!











Men pricken över I saknas...SNÖN!

Världens bästa fredag?!

Håller ni inte med?! Jag är ledig så många dagar på rad nu så jag kan ägna en hel dag åt att egentligen inte göra någonting. Ska bara sitta i schäslongen framför brasan och läsa bok, kolla på skitprogram på tv, mysa med vovven och pyssla med min nya fina kompis...som jag nu bloggar ifrån! :)
Avslutade dagen igår med att titta på Magnus Betnér på Folkets Hus. Med andra ord skrattade jag i 1 timme och 20 minuter innan jag hoppade i säng. Han är underbar...och så jäkla rolig! Skadar ju inte att han är sjukt snygg också...;) Gå och se honom om han kommer till din stad med sin föreställning!

Kram!


Kontrasternas dag

Idag är jag världens fulaste. Jag har Sveriges fetaste påsar under ögonen. Det är grått. Det är kallt. Det är mörkare än i graven. Jag är tröttare än tröttast. Jag har ont i huvudet. Jag har inget vettigt att göra idag.

PAUS

På med MTV. Bra musik. Dansar runt lite. Pratar med mamma. Fina söta älskade mamma. Tänder ljus. Mysigt. Borstar håret. På med lite spackel. Jäklar vilken bra musik. Busar med vovven. Kul. Dansa. Dansa. Dansa. Sjunga. Jiiiihooo! Jag älskar MTV! Hopp i kläder och ut med vovven. Grått...men faktiskt skönt.

PAUS

Promenad. Vovven stannar femtioelvamiljardergånger för att nosa. Tvärstopp. Går förbi ett hus längre upp på vår gata där en dam är ute. Tittar. Söker kontakt. 2 meter ifrån varandra. Jag blir ignorerad. Hon tittar bort. Medvetet. Jävla kärring. Tänker en miljon elaka tankar om tanten. Vad fan har jag gjort dig? Idiot!

PAUS

Kommer närmare hemmet. Grannen har hantverkare hemma. De söker kontakt. Ler och hejar glatt. Fan vilka trevliga killar! Hemma igen. MTV. Musik. Ååå vilken bra musik. Dansa. Dansa. Dansa.

And what next?






Nytt hemma!





Fin fin fin lykta som jag fick av Emmah, Robin & Neo. Love it! <3

På allmän begäran...

...från min mamma kommer här fler bilder från Sportfesten! :)


Malin & Mickan


Greyhound?




Vinnare av bästa outfit: Robin!


Stefan


Emmah med lilla sötnosen Neo i vagnen :)


Hm...


Sumon blev simsugen...








Mys i soffan :)


Sumosystrarna har blivit blonda igen på morgonkvisten... Nattmat!

Sporty sporty

Jag och Mia är bra på att hitta på tokiga saker. Ofta är det vi som styr upp och planerar olika "happenings" i vår umgängeskrets. Det har blivit lite som en drog...vi kan liksom inte sluta planera saker. Hihi!
Så, i helgen var det dags för den årliga temafesten. Förra året hade vi "Färgfesten" och i år blev temat "Sporty sporty". Det som är så kul med alla våra fina vänner är att ingen fegar ur, nä, alla går "all in" med outfits och sporttänk! Här kommer en liten bildbomb!


Snyggaste flaskorna till välkomstdrinken!


Min sumosyster värmer upp inför kvällen...


Badpojken ;)


Jympa-Mia


Jag lever mig in i min roll som sumo...


Innebandybruden & racingtjejen hittade varandra :)


Baseball-Carro


Sportgänget!



Tack för en bra kväll! Kan varmt rekommendera att färga håret svart och vara sumo för en kväll! ;)

Vad tycker ni förresten? Mörkt eller blondie?

Min nya blogghörna



Vad ger ni min nya blogghörna för betyg?
Än saknas det några saker, som t.ex. ett målat tak och lister...men en bra start kan jag tycka!