Missa inte..!

Missa för guds skull inte Skavlan på fredag! Robbie kommer dit, min kille ni vet...hehe. Det är 5:e gången han är gäst hos Skavlan, så han är ju typ stammis där kan man säga. Sista gången var 26:e november 2010. Nu har jag väntat länge nog! Välkommen tilbaka honey!


Att längta till

Kan ni också längta tillbaka till resor och platser ni besökt? Och sen bli sådär galet nostalgisk? Mhm, det hände just mig. Så därför kommer här en hel drööös med bilder från galna och minnesvärda resor; Berlin, Barcelona och självklart Stöten!


Bekantskaper & kalorier

Sitter och jäser i soffan efter en god bakpotatis. Eftersom vi varit på föräldragruppen fick lunchen bli lite sen idag. Jag älskar god mat och nåt litet sött och gott efteråt! :) Haha, känns som jag går mot strömmen. Alla andra skriver om att minska på kalorier och om nyttigheter men jag vräker istället på åt motsatt håll. Jaja, jag ska väl också börja tänka sunt...snart. Ingen brådska med det. Jag hinner nog räkna kalorier i framtiden. Just nu vill jag bara ha mina små mat- och fikastunder utan ångest och dåligt samvete...
"Come to mama lilla dammsugaren!"

Var osäker imorse om vi skulle åka till gruppen idag eftersom Elliot var lite dålig igår... Men febern var puts väck och min lilla myskille kändes pigg som vanligt så vi bestämde oss för att åka! Det var bra att vi gjorde det. Blir trevligare och trevligare att träffa de andra mammorna! Nya bekantskaper är alltid roligt!
Och på tal om bekantskaper fick vi finbesök av Nisse igår. Mycket trevligt!

Tjing tjing!


Min lille kille

I mitt knä ligger en liten febrig, gnällig kille. Det var dags för första vaccinationssprutorna idag. Då är det ju vanligt med feber på kvällskvisten, men man blir ju ändå orolig när tempen skjuter i höjden. Men med kramar, pussar och närhet klarar man sig långt. Älskade lilla skrot...


Häng me' på party!

Elliot har idag varit på sitt första kalas! Blivande bästisen Lukas hade ställt till med stor fest för att fira att han blivit stora killen. Eftersom inbjudningskorten till kalaset hade pirat-tema fortsatte vi på samma spår med grattiskort och paketinslagning. Tycker det blev väldigt fint om jag får säga det själv! Gillar ju att pyssla...

Innan kalaset gick vi på en riktigt frisk promenad i kyligt och soligt väder! Älskar att promenera i vår lantliga vackra omgivning! Jag gillar att vintern är på intågande...


Min lördagkväll

Min lördagkväll tillbringar jag i soffan med min mobil medan Henrik & grabbarna har det gött i poolen. Jag roar mig med att ta ego-pics. Vem tror ni har roligast? Jag eller dom?


God morgon sköna fredag!

God morgon! För det är verkligen en god morgon. Kyligt ute, lite vitt på marken, varmt inne, tända ljus, kaffe i bryggaren... Och vet ni, Elliot sov ända till halv åtta, hela jäkla natten! Jag blir lika förvånad varje gång jag vaknar upp och känner mig utvilad och inser att det är morgon utan att Lill-skrot har vaknat en enda gång under natten. Men nu sitter jag i soffan med en snarkande hund på ena sidan och en snusande bebis på den andra. Jahapp?! Jag tar väl en påfyllning i kaffekoppen då! Happy Friday people!


Kärlek

Jag kan fortfarande inte beskriva hur känslorna bara svämmar över inom mig för den här lilla killen som kom till oss för 12 veckor sedan...vår lilla son! Vår lilla Elliot! När han tittar upp på mig med sina blå ögon och ger mig jordens bredaste leende kan jag på en sekund börja snyfta av ren och skär lycka. Älskade lilla barn. Älskar dig mer än du kan förstå. Älskar dig på dagen, mitt i natten, när du är glad, när du är gnällig, när du är arg, när du absolut inte gör som din mamma vill...så älskar jag dig ännu mer.


Måndag

Måndag igen och ännu en helg har passerat. Även om jag är lediga alla dagar är helgerna ändå speciella, inte minst för att älsklingen också är hemma och är ledig! Lördagen regnade bort med tvättning av bilar, däckbyten, brasa i kaminen och myskväll med hembakt pizza. Söndagen bjöd på besök och besök, dubbelbesök! Tarroliin och mams & paps kikade förbi. Lill-skrot blev ägare både till sitt första par Converse och sin första servis, hihi!
Och vet ni vad? Idag har jag plockat fram träningsskorna ur garderoben... Nu laddar jag med mammas hembakade butterkaka och kaffe, för ikväll ska vi skaka om den här mamma-magen ordentligt! Läääängtar!!


Hopp hopp

Lite som en kängurumamma har jag skuttat omkring med bebben på magen och fått massor gjort här hemma medan sambon tvättade 3 bilar och bytte däck ute på gården. Puh! Nu är brasan tänd och lördagskvällen har precis bara börjat. Kram på er vänner!


Stolt!

Jag blir stolt över mig själv när jag tar tag i tråkiga saker som jag helst aldrig skulle vilja göra. Ever. Never. Ever. Aldrig. En sån grej är att städa bilen invändigt. Tråkigt. Boring. Dötrist. Vår bil var i stort behov av en makeover eftersom Tipis vita hår syns så sjukt bra mot den mörka klädseln. Et voila! Jag kanske borde byta yrke. Rekondare? Skicka hit era bilar bara så fixar jag!
Före...och efter!


Snorkråkan

Min lilla skrotunge verkar ha blivit smittad av mina förkylningsbacillusker! Stackars liten... Man känner ju sig som värsta skurken! Tycker det är svårt att veta vad man behöver, eller borde, ha i sitt hemma-apotek med en bebis i hushållet. Kanske finns det nån mer erfaren mamma som läser min blogg som har några tips? Eller nån icke-mamma som ändå är kunnig på området?


I loooove Maria!

Förmiddagskaffe och gårdagens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. Oh my vad jag älskar Maria Montazami! En mer underbar och underhållande person får man leta efter!

"Jag målar läpparna kanske 50 gånger om dagen, och tro mig, det är ett heltids jobb"

”Jag klär upp mig till allt, till gymmet, till affären, för andra folk tittar ju. Dom vill ju inte se någon ful människa som går omkring”

Keep up the good work Maria! :)


Nyvaken

God morgon! Eller jag menar god middag, klockan är ju faktiskt snart fyra på eftermiddagen... Men nyvaken är jag allt... Idag har vi varit på föräldragrupp och träffat mammor och bebisar. Och så har vi lärt oss babymassage. Tror Elliot gillade det förutom att han blev hungrig mitt i så vi fick ursäkta oss och plocka fram maten. Men tydligen tog det på krafterna för när vi kom hem blev vi båda trötta och för en gångs skull passade jag på att lägga mig tillsammans med Elliot och sova jag också. Så himla skönt och välbehövligt! Elliot och Tipi sover fortfarande, men jag måste nog upp och hoppa! Får ju tjejbesök ikväll!


Bästa huskuren!

Vaknar upp och känner mig krasslig...typisk sån där höstförkylning. Men jag har den bästa huskuren och lindringen här hemma i mitt knä. Omöjligt att fortsätta må dåligt med min lilla guldklimp!


My girls

Det är ganska precis åtta (8!!!) år sedan vi för första gången såg varandra på Arlanda på väg till Mallis den där tidiga oktobermorgonen... Och nu i helgen har jag fått ha dem här på besök! Lycka! <3 Man behöver inte göra mycket, bara sitta och prata ikapp, gå promenader och äta fika och mat för att våra träffar ska bli något att minnas för framtiden. Jag tycker det är häftigt att man ibland träffar människor som man vet kommer finnas i ens liv för alltid..! Tack för ännu en mysig helg!


At work

I förra veckan hälsade Elliot på på mitt jobb för första gången. Vi var inbjudna på lite fika. Kollegorna hade haft möte innan så nästan alla var där. Man saknar ju sina kollegor när man är hemma, så det var kul att se dem! Elliot fick så fina presenter. Bland annat en igelkott på hjul som jag tror kommer bli en favorit i framtiden. Tack tack tack!
Han började genast undersöka grejerna när vi kom hem...


Hej oktober!

Det har varit allt annat än en vanlig tråkig oktoberhelg. Vi har varit på kalas hos Linda som fyllde 25+ (hehe), gått 2 promenader med trevligt sällskap och fått hem en väldigt lerig sambo/pappa/husse som krälat i leriga diken i Stockholmstrakten... :) Idag är det söndag och vi tänker göra det bästa av det som återstår av den; hoppa i mysbyxorna och slänga oss i soffan och bara varaaaa..! Och ikväll är det ju premiär av Solsidan!
Trevlig söndag på er kära vänner!


It's a beautiful day!

I natt fick jag sova ända till tjugo i sex. Lyx! Sen somnade vi om och vaknade när Älskling väckte oss vid halv nio. Härligt med sovmorgon! Det brann i kaminen när jag klev upp och det är sådär härligt varmt här inne nu...mmm! Nyhetsmorgon på tv, en kopp kaffe, en trött hund och en hemskt glad bebis gör den här lördagsmorgonen perfekt! Och snart blir det promenad i solskenet med Nadja & Lukas. Härliga lördag!!
Får hoppas solen skiner på Älsklingen som springer träskloppet Tjurruset idag. Heja heja!!


Boktips!

Tänkte passa på så här på fredagkvällen och tipsa om en sån där "Mina-första-år-bok" som man gärna vill ha till sin bebis. Jag letade länge innan jag hittade en som kändes rätt. Mycket plats för rolig text, foton och söta illustrationer! Dessutom känns den "rejäl". Ett stort plus att boken räcker flera år. Hoppas Elliot kommer gilla den lika mycket som jag gör!


Bortskämd tjej!

Yepp, jag är en bortskämd flickvän idag! Inte nog med att Älsklingen fixade middag, plötsligt stod vita rosor, choklad & mina favvisar sura remmar framför mig...och inte minst ett presentkort på SPA! Blev så himla glaaad! Jag är världens lyckligaste! <3


Nån måtta får det va, mamma!

Tydligen finns det en gräns för hur mycket man får gosa på en dag..! ;)


Marknad

Gäsp och godmorgon! Sitter med morgonkaffet i högsta hugg och nyaste "Hus & Hem" i soffan framför Nyhetsmorgon. Bredvid mig ligger mitt lilla hjärta och snusar så skönt. Livet är ganska härligt! Tyvärr är vädret grått här utanför... I helgen var det fint höstväder så vi passade på att åka på marknad i Solvarbo. Så mysigt att bara strosa runt och kika även om man inte är ute efter något speciellt. Vi handlade bara ätbara saker; marknadskarameller, rökt makrill och ost från ett gårdsmejeri. Mums!


RSS 2.0