Snart e de... S e m e s t e r!

  • 3 dagars ledighet ( som jag hade i helgen ) resulterade i att underarbetet men slipning och spackling blev färdigt. Mmm, just det. Då kan ju vem som helst (även jag som i första försöket fick ig i matte B...) räkna ut hur "ledig" och härlig min helg var! Jag hostar fortfarande slipdamm...
    I helgen blir förhoppningsvis tapetseringen av.
                         Och efter det, då ni, kanske vi ska kunna ha nåt litet mysigt partaj här hemma hos mej??!!

    Jag börjar se slutet på den här galna jobbsommaren. TRE arbetsdagar kvar, sen väntar 2 veckors välförtjänt vila. Jiiiiiej! :) Då jäklar ska det bli sol och dopp i böljan blå, det kan jag lova! :) Det har varit några grymt intensiva veckor på Grand. Shit det har varit full fart konstant! Varje dag när jag gått på mitt pass har det legat en hööög med papper till mig som mina kära kollegor ( absolut inga hard feelings till er! ) inte lyckats klura ut hur man ska lösa.  Men vi har ju klarat det galant, eller hur vänner?? :) Sommaren på Grand (som inte är över ännu iofs) har även resulterat i ett antal tappade kilon. Inte konstigt med konstant stress och no time to eat.  

    Henrik kom upp med din briljanta idén att vi skulle fjällvandra på semestern... mmm joooråååssaatteee... :S Där rök några fler kilon...

    Här om dagen blev jag uppringd av en gammal kollega ( en av de BÄSTA!!! ) som erbjöd mig en grymt bra tjänst till hösten. Tackade jag ja? Nej. Tackade jag nej? Ja. Vem fan vill va receptionsansvarig...? Vem fan vill tjäna x antal gånger mer än vad man gör nu? Inte jag i alla fall.

    Vi säger väl så så länge. Pusselipuss

It´s never easy...

"It´s never easy..." är nog ett motto som Henkie och jag kan börja leva efter.

Det slår aldrig fel. Vad vi än ska göra så är det alltid något som går emot oss! Det är heeelt galet!
Idag till exempel tänkte vi att vi verkligen skulle ta tag i slipningen och spacklingen i hallen och köket eftersom jag inte började jobba förrän halv 3 och Henkie var ledig hela dagen så hade vi ÄNTLIGEN lite tiiiiiid!!!
(Tid, denna dyra råvara!)
Jorå såaaattteeee... Vi plockade bort alla lösa grejer i köket och täckte över allt "fast" med diverse skit. Hängde upp lakan för ingången in till vardagsrummet så det inte skulle damma in  där... Mmm.
Plockade fram slipmaskinen och skulle köra igång. Då har den jäveln pajat.
Jag trodde jag skulle bli galen men försökte hålla mig i skinnet. Henkie började frenetiskt putsa väggen FÖR HAND (!!!) vilket jag snart fick honom att lägga ned... Då fick han istället för sig att han skulle skruva isär hela maskinen och se om han kunde laga... (Hehe, herr Persson, laga? fniss!) 

Vi båda höll god min ända till jag (AV MISSTAG) råkade trampa honom på foten ganska hårt. 
Henkie blev ursinnig och kallade mig både det ena och det andra som man gärna vill höra av den man älskar, och jag tog honom lite försiktigt i kinden. (Läs: klöste allt jag orkade med naglarna!). 
Efter det rådde en timmeslång tystnad. Henkie drog till Kupolen och köpte en ny slipmaskin.

Möttes i dörren innan jag skulle dra till jobbet.
"Förlåt"  "Förlåt"  "Jag älskar dig"   "Jag älskar dig me. Inte arg mer."   "Inte arg"  *Puss*

Filmtips!

Kikade på en film igår kväll.
Jag satt som limmad i soffan hela filmen igenom, superbra var den!

"We own the night" heter den.

Tänkte att det kan behövas lite tips på goa filmer i denna SVENSKA sommar.... ;)

Kram kram :)

Senaste tiden...dålig bloggare

Jag erkänner!
Jag har varit världens sämsta bloggare.

Jag tänker ogenerat skylla på jobb, 50års kalas, grillfester och den satans renoveringen av kök&hall! Allt är deras fel. Det är även deras fel att jag nu sitter här, sliten som satan, med en rödpava på min ena sida och en galet slipandes pojkvän på andra sidan. Redan efter ETT glas börjar det kännas i huvet...
Allt är inte som det brukar, med andra ord.
Madde är trött.
Och så är jag förbannat trött på den svenska sommaren. Sommaren har snart passerat utan att jag ens sett skymten av den! :( Är grymt sugen på att dra på en liten resa snart igen, till ett ställe där man garanterat kan få minst 8 timmar sol om dagen och underbart sköna ljumma sommarnätter....och galet mycket party!
Det är inget speciellt ställe mina tankar dras till... :) (Lina, ska du meeed???)

Mamma fyllde ju 50 och festen blev jättelyckad!

Spex framför kameran som vanligt :)

Har även hunnit med att ha en mysig liten picknick med Älskling och Tipi nere på de gröna ängarna.
Myspys :)
 


Nu är det hard work som gäller fram till och med nästa torsdag...
Krams

RSS 2.0