Egentid

Igår efter den strålande eftermiddagen på verandan gick jag på biodejt med tjejerna. Tidigare har jag inte lämnat Elliot längre än när jag varit på pass på Friskis, så ett biobesök skulle bli rekord! :) Vi såg "Små citroner gula" som jag tyckte mycket om, kanske lite extra för att det var dyr egentid som spenderades. Bra film, bra sällskap och när jag kom hem sov Elliot så gott.

Idag har vi än så länge ätit gröt till frukost och busat lite framför brasan. Men jag undrar var solen är? Den skulle ju stråla ännu mer idag..?!


Takdropp

Behöver jag säga hur mycket jag längtat? Hur mycket jag än gillar vintern och snön så är det alltid en lättnad när det börjar droppa från taken och solen börjar värma ansiktet... Nu vill jag sitta ute i solen så fort jag har möjlighet! Tanka D-vitamin! :)


Pausen är över!

Yes, jag är tillbaka igen!
Det är ju faktiskt till och med några av er som frågat när jag ska börja blogg igen, så det är lite peppande att börja igen! Nu får ni vara flitiga på att läsa och kommentera så jag får motivationen att fortsätta! :)
2 månader har passerat sedan sist och mycket har hänt...i alla fall om man ser till Elliots utveckling! Han sitter, springer i sin gåstol och mumsar gröt och puréer. Annars är han det vanliga charmtrollet som han alltid har varit! Ok, på nätterna tycker jag ibland att han inte är så charmig när han väcker mig. Sömnbrist kan förvandla en till ett monster, men det går snabbt över som tur är.
 
I helgen var vi i stugan med Nadja, Johan & Lukas som sällskap. En riktigt bra helg var det! Skidåkning på ett magiskt vackert fjäll och mycket mys och bara umgås. På söndagen åkte vi kälke i Fulufjället, såå skoj!
Gör´t gärna igen!
 
 
 
Perfekta spår!
 
Är det inte vackert, så säg?!
 
 
Lunchpaus vid Närfjällsstugan. Elliot med gulasch-mustasch...
 
Mums med lunch på fjället
 
Elliot stortrivdes att vara nedbäddad i pulkan!
 
Bus och snögubbsbygge hemma vid stugan
 
Solen strålade på oss vid Fulufjället!
 
På väg upp med kälken i liften. Och sen blev det race hela långa backen ned, fort fort fort! I like it!
 
 
 

RSS 2.0