Huset med 1000 möjligheter!

Efter nästan en vecka som varit fylld med uppackande av kartonger
(till förbannelse), dejter med skruvdragaren och allmänt pysslande tar jag en paus för att uppdatera er om läget. (Snällt va?!) I lördags sov vi första natten i vårt egna nya hus! Allt har känts så bra från början med vårt nya boende. Huset har verkligen alla möjligheter att bli ännu finare än vad det redan är, och vi har redan börjat planera vilka väggar som ska rivas inom kort, tak som ska målas... På måndagen hyrde vi ett släp och åkte till IKEA. Vi hade siktat in oss på ett nytt matbord (ja, ni vet ju hur mycket jag älskade det gamla...) och nya stolar. Dock hade vi mycket mer än det vi siktat in oss på med i släpkärran på hemvägen... Så tokigt det kan bli! ;)
Igår kväll fixade jag iordning "garderobsrummet" och datahörnan. Det blev så himla bra! Precis som jag ville ha det. Det saknas såklart några små detaljer, men helheten är färdig! Man får ju försöka ta lite i taget fastän man gärna vill göra allt på en gång. Man har liksom lite "myror i brallan" och det är svårt att sitta still när man så gärna vill få allt färdigt på momangen. Tänkte bjuda er på några glimtar från huset.
Om ni är nyfikna alltså? ;)
Längtar efter att få bjuda in er på kafferep! :) KRAM
















Vi flyttar

Tänkte att jag skulle kika in och ge ett litet livstecken ifrån mig! Jo, jag lever. Och imorse vaknade jag upp med en sån där liten pirrande lyckokänsla, ni vet. När man vaknar och vet att det har hänt nåt speciellt, men det tar några sekunder innan man kan komma på vad det är. Min lyckokänsla beror på att huset äntligen är vårt nu! Igår var jag först där en gång och inspekterade städningen. Sen återvände jag tillsammans med Älskling på kvällen med båda bilarna lastade med kartonger. Flytten har börjat! :)
Jag var lite nervös innan jag kom dit. Man vet ju liksom inte om minnet har lurat en. Kommer det verkligen vara så fint som jag kommer ihåg det? Och det kan ju vara ganska slitet när man plockar ur alla möbler. Men neeej, det var så fint och det kändes så bra! Nu vill jag bara skynda mig att jobba klart mitt jobbpass ikväll så att jag kan få slutföra flytten under de 4 kommande dagarna... Våra snälla familjer kommer hit och hjälper till med allt bärande och städande. Och sen får de äran att övernatta med oss första natten i huset! Mysigt ska det bli! :)
Mindre mysigt är att jag vaknade upp med halsont och en trött kropp idag. Om den här förkylningen som legat och smugit i flera veckor tänker bryta ut just nu tycker jag att det är orättvist...

Vi kanske hörs i helgen! :)

Att bekänna färg...

Här kommer en bildbomb från helgens lyckade FÄRGFEST! :)



















Tyvärr går helgerna väldigt snabbt när man har så roligt! Kram på alla färgglada!

I know, I´m bad

Jag borde inte lova saker som jag inte kan hålla... :)
Lovade ju er en update med bilder, men icke...

Igår var det Halv-8-hos-Mia!
Italienskt tema med en genomtänkt meny. Mums! Förrätten hann jag äta upp innan kameran åkte fram, men varmrätten och desserten fastnade på bild!





Efter 2 glas vin somnade jag sedan som en sten hemma på soffan.
Fick sova ända till klockan ringde klockan 7 imorse. Upp och hoppa för möte med högsta högsta högsta chefen i vår hotellkedja. Hann med en snabbrunda på stan med Mia också innan jag åkte tillbaks hem. Så nu är näääästan lördagens outfit till vår fest fixad! :) Här kommer en sneakpeak...



Ha en skön torsdag!


RSS 2.0