Offline

Madde är lite offline för tillfället. Återkommer så snart hon orkar...

Good night sweetheart...

  • God Morgon Älskling.
  • Natten är avklarad och jag ska hem och sova.

    • Utan dig...

    • *Tomt*

    • För alltid är det vi två, Dusche!

    • Go´natt.

    • Jag älskar dig!

Nattugglan

  • Undrar hur många fler än jag som är vakna mitt i natten?! (Här i stan alltså...)

    Någon polis garanterat.
    Någon bevakande securitasväktare säkert också.
    Säkert några inom vården som vaktar patienter eller kör ambulans.
    Helt säkert också någon på någon industri som vaktar någon maskin som bara går och går...
    Det känns alltid lika konstigt att vara vaken hela natten, och det känns alltid lika underbart när den som har morgonpasset kommer kl. 7 och byter av mig.
    OCH det känns ALLTID helt f*****g UNDERBART att krypa ner under täcket hemma i en tom lägenhet och sätta i sina öronproppar och bara soooova!
    Utanför fönstret är det ljust och dagen har just börjat och alla är på väg till sina arbeten. Utom jag och de där andra...

    Det är så härligt så jag ler för mig själv varje gång...tokiga jag. :)

My baby...

image49
Comhem´s reklamunge är så söt! En sån unge ska jag ha! :)

Kalla dagar

image48

Det är ganska härligt ute när det är riktigt kallt

Fest fest fest!!!

Har just skjutsat iväg Älskling och Securitasgrabbarna på fest...
Å vad jag själv blev partysugen då! Nu är det dags att Madde får ut och festa lite tycker jag... var ju ett tag sen. Nästa gång kanske blir Brasset?
Eller va säger du Ans?? ;)

Miss U kompisar!
Varför kan inte alla bo i en och samma stad?
Falun är fint, jag lovar, flytta hit!
Komsi komsi.. :)

nY fRisYr??

     
Funderar på lugg igen... Eller va tycker folket?

Ett kort ögonblick

image43
En liten blick, ett litet ögonkast kan ibland kännas underbart och göra en så lycklig!
Tänk på det.

Värdelös fredag...

Jag tror inte det är sant själv... Jag har blivit sjuk. Det är sååå himla typiskt! Ikväll var det julfest med jobbet inplanerat med julbord och hela "kitet". Vem missar det? Jaaaag såklart...
Istället för det här...

...blir det en fredag fylld av... och  och lite läsning i ???

Nej, jag är inte bitter...

Madde söker julklappar!

Nu när det underbara programmet "´Bonde söker fru" tar slut tänkte jag komma med idén om ett nytt program där Madde söker julklappar istället! Jag tänkte speed-dejta lite klappar och se om det är nån som faller mig i smaken... Det skulle onekligen behövas för just nu är det ökentorka på julklappsfronten. Men, skam den som ger sig! Det är en och en halv veckas letande kvar... *pust*

Jobbade idag. Sååå lugnt på jobbet! Faluns lucia och hennes tärnor lussade uppe i frukosten, det var mysigt! Egentligen hatar jag just den 13:e december. Har inga goda minnen från just den dagen... Både min älskade lilla söta ängelmormor och morfar lämnade oss på lucia. Därför är det ingen dag jag uppskattar speciellt mycket, även om det är väldigt fint med luciatåg.

Efter jobbet hade jag bokat in en 60minuters massage inne på SPA. Det var välbehövligt kan man säga... Aj, aj, aj vad jag hade ont överallt! Så nu du älskling, har terapeuten beordrat dig att massera mig ofta! Bara att följa order! (I wish...)

Imorgon kväll är det julbord och partaj med jobbet! Ska bli trevligt bara jag lyckas hålla mig frisk...


I natt jag drömde

...något som jag aldrig drömt förut. Jag drömde att jag hånglade med den här mannen, och det var j***vligt gött.. :) *hehe*
 image38

25-årskris eller småbarnsmamma...

Ja jag undrar i mitt stilla sinne och det kan vara så att jag har en 25-årskris..? Under fredagskvällens idolfinal satt jag och snyftade och grät nästan hela programmet. Jag menar, hallå, det är väl inte normalt!? Marie vann ju, som jag ville, och varje gång jag såg hennes stolta pappa i rutan så brast det totalt! Konstiga jag... Eller är det klimakteriet? *haha* (Det hoppas jag innerligt INTE att det är!) 

...men konstigheterna stannar inte där, mina vänner! Igår kände jag mig som värsta småbarnsmamman, dock utan barn den här gången. Jag pysslade i köket och lagade ÄNNU MER julgodis, som jag vet att jag inte kommer äta upp eftersom det tar emot att trycka i sig massa socker, som man VET att man haft i själv, så man har koll på exakt hur mycket onyttigheter det är i dem! Och mitt i allt julgodis-lagande började jag göra smällkarameller. Jag fick till och med leta upp en "manual" på nätet för att friska upp minnet om hur man gör. (Senast man gjorde såna var väl kanske på lågstadiet??) Så jag satt alltså här, ensam hemma (med undantag för hunden), och kände mig som en liten morsa som pysslade med sina barn... Jag vet inte vad det är med mig. Kanske är det den TOTALA avsaknaden av julstämning som får mig att vilja göra såna här "hyper-juliga" saker. Inte vet jag. Men det är inget jag lider av. Möjligtvis undrar jag om jag är lite ovanlig... :)
 Här är förresten ett smakprov på godiset jag gjort. Den här lilla uppsättningen ska Älskling´s mamma få idag när vi ska dit på besök och kalas.



Just nu:

Dags att göra sig iordning för en fullspäckad dag; Julmarknad i Gruvan, shopping och födelsedagskalas i L.A.

Bara en och en halv timme kvar!

Om ungefär en och halv timme kommer jag sitta uppflugen i soffan med ögon lika stora som golfbollar. Det är ju IDOLFINAL!!! Jag bara ääälskar såna program! Så idag är det ju lite extra spännande eftersom det liksom är avslutningen på nånting man följt under flera månaders tid.... Den stora frågan är naturligtvis vem som tillslut kommer vinna hela skiten! Marie? Amanda? (eller möjligtvis jag..som kommer dyka upp i det sista programmet som en oanad liten "twist" på det hela!)

Mitt hjärta har nog tillhört Marie ända från början. Hon är så äkta och så himla gullig och ödmjuk.
Men... de senaste veckorna har jag mer och mer fått upp ögonen för Amanda, denna outhärdligt egna och speciella person som till och med får falsksång att låta vackert och som alltid gör det med 100% känsla.
Men nej! Jag håller ändå tummarna för Marie eftersom hon, som sagt, varit favorit från början, trots sina "Tina Turner moves"på scen... Ring och rösta folk´s!!! :)

image35

Top Model

                              
          Brukar kika på Top Model ibland. Nu är det bara 3 tjejer kvar... Min favorit är Margarita. Tycker hon är cool och så ser hon ju himla bra ut! Go girl! ;)

image33

image34
Eller vad tycker ni??

Grådass...


När detta är vad som möter en på morgonen känner man sig jäkligt motiverad...att krypa ner i sängen igen och dra täcket över huvudet!!!

Men jag tänker trotsa det här gråa "Inte-en-gnutta-vinter-vädret" genom att baka julgodis idag!
image32




Helgen som gått i bilder

                   
                    Julstämning i fönstret.                    Tipi busar.                                       


     
Vem gillar snön mest? Husse eller Tipi? :)


   
Busig hund & lydig hund

Tisdag

Att börja jobbet kl.7 på morgonen är ingen höjdare! Det enda positiva är att man kommer hem i någorlunda bra tid... Men när man kommer hem är man trött och orkar inte göra något mer av dagen...helst inte i det här vädret!!! :(
Före helgen var det så mycket snö här! Härligt! Men nu, hemkommen efter en helg i fjällen, har snön här hemma nästan tinat bort och allt som återstår är is och grå snö... Trodde det skulle bli vinter, på riktigt, nu!! Snö och några minusgrader och solsken!! :) Det önskar jag mej nu...

Jobbet idag var som följer;
"-Välkommen till First Hotel Grand det är Madeleine!" 1000 gånger!
Fakturor, vouchers, fakturor och ihf:er. *PRINT*
Ring ring ring.
"-Hej och välkommen! Har du bil med dig så du behöver parkeringsbilljett?" 50 gånger!
Bekräftelser, bokningar, avbokningar och bokningar igen.
Datorkrångel. *ERROR*
...och så lite mer "-Välkommen till First Hotel..."

Kändes som en ganska tung dag. Egentligen var det nog inte det, berodde väl mest på att det var mitt första ensamma dagspass mitt i veckan. Mycket nytt... Lära, lära, lära! *Tänk, tänk, tänk*
Jag fick även erfara hur kroppen reagerar på att vara utan mat. Åt frukost kl.6 imorse. Sen sallad kl. 16 i eftermiddag. Emellan det några glas vatten och några koppar kaffe.
Kl. 14 började kroppen och knoppen vimsa sig och det kändes ungefär som det gör kl.4 på morgonen när man jobbar natt; man ser suddigt och hjärnan kan inte tänka ordentligt. Spännande!

Som sagt, dötrött väl hemma innanför dörren. Tänkte jag skulle vila, men vem har ro till det?! Istället blev det lite gardinbyte och en oerhört påhittig adventsljusstake! Jag har en sån gammaldags som man ska fylla med ris eller mossa, ni vet. I brist på mossa tyckte jag att toapapper och bomull skulle vara en bra idé! Och ta mej tusan, det blev inte så tokigt!! Shit jag är påhittig ibland! :)

         


Förutom det har jag fått en "utskällning" av min väninna för att jag lagt ut fula bilder ( I HENNES ÖGON ) på henne på Facebook. Snäll som man är tog jag bort dem bums... Men jag tycker ändå inte hon var ful på dem. Så det så!!!





Jag skaaaaa!

Ja jag skaaa skriva ett nytt inlägg..! Men jag är så himla trött... Måste vila lite och samla lite krafter och inspiration!


383458-20

Zzzzzz....

RSS 2.0