Energikick!

Sälenfjällen visade sig från sin bästa sida i helgen!
Vi har haft en liten tjejmyshelg med ett 5 kilometerslopp på fjället, "after-run", boende på Högis, middag och skoj på kvällen. Livskvalité! :) Så boka in Formtoppen nästa höst tjejer! För bara 600 spänn fick vi en härlig höstupplevelse i fjällen med både nyttigheter och onyttigheter med massor med glada ladies!
En energikick inför mörka hösten som är på gång!  


Redo för avfärd från mamma & pappa


Vår coola chaufför :)


Och finaste mamman i världen! <3


Brudarna har fått sina startnummer


Nu jäklar! ;)


Gänget på väg upp i liften i Lindvallen där starten gick...


...men först uppvärmning med Friskis!


Duktiga mamma sprang i mål 5 minuter efter Marie & mig!


Sötnosen Linda!

Och vet ni vad? Min inställning var att jag skulle gå hela loppet eftersom jag hatar att springa... D.v.s. jag är i alldeles för dålig form för att ORKA springa. Meeen, Marie & jag sprang nästan hela loppet! :) Jag blev väldigt stolt över mig själv och idag plågas jag av en gryyym träningsvärk. Wieeee!


Kaos i huvudet

Hej världen!

Jag har världens lyxproblem... Jag har ett helt hus som bara väntar på att få färg och tapeter, men jag kan inte bestämma vad jag vill ha! Nu är gamla köket helt rivet och nya golvet ligger på plats och om några veckor får vi vår kamin installerad. Åå vad jag längtar! Så idag har jag spenderat hela dagen med att kika runt på nätet för att försöka hitta inspiration. Det svåraste är att det nu är så stort och öppet att man verkligen måste tänka till vad man sätter på väggarna för att undvika att det mixas för mycket färger och mönster...

Börjar riva...






Nytt golv på gång!



Och här är vi idag! :)

Det blir stort och öppet...och förhoppningsvis väldigt bra!
Jag hoppas bara att den där snilleblixten med alla bra ideér kommer SNART!

Fab fab fab

Neeej, jag har inte varit i Barcelona ända till nu... :) Men man kan väl säga att konsekvenserna av resan har förföljt mig ända till nu och gjort att de senaste veckorna sedan jag kom hem därifrån har varit lite som ett töcken. Samma kväll som vi kom hem blev jag väldigt sjuk och låg däckad i en veckas tid. Har nog aldrig varit så sjuk någonsin, men nu jäklar är jag på benen igen! :D Tänk vad en liten bakterie kan göra...

Vår weekend i underbara Barca var LOVELY!
Hotellet, som var ett designhotell, var fräscht och stilrent med bra läge och överraskande bra frukost. Vi hade 5 minuters promenad till strandpromenaden och HAVET. Hade gärna haft den utsikten från mitt fönster varje dag.
Vi mixade matupplevelser med äkta turistande, minimalt med shopping och skönt häng på stranden med en galen festnatt med nakenbad i havet halv 5 på morgonen. Jag älskart! Jag älskar att skapa nya härliga minnen som för alltid kommer finnas kvar och kan plockas fram när det är grått och trist i vardagen!


Strand & hav


Flickor <3


Parc Guell


Partyklara :)




Happy feet on the beach :)





Thank you ladies för en fab resa!

RSS 2.0