Semestern fortsätter...



...med lite champagne! Vad kan passa bättre en solig eftermiddag hemma på gården? :)





Imorgon drar vi vidare på nya äventyr. Men fortsättning följer... :) Kram på er!

Welcome semester! :)

Jahapp, då var den äntligen här, den som jag väntat på sååå länge! Semestern!
Trots det otroligt tråkiga vädret vi har idag (regn och blåst) så tänker jag njuta av att bara vara friiii! :) Jag hoppas och tror att vädret kommer stabilisera sig något inför vår planerade tältsemester... Men som Älsklingen just inflikade; vi har tältat i regn och storm tidigare. Haha! Jo, det kan man nog lugnt säga.
Vår första lilla semestertripp när vi bodde i Fjällbacka slutade med att vi skyfflade vatten med en stormkökspanna och grillade under ett paraply. Underbart minne! :)

Idag börjar vi semestern med att besöka Emmah & Robin! :) Trevligt!


Man ska ha husvagn :) Blåsiga semestern på väskusten förra sommaren spenderade Tipi så här...

Sega ben



Någon minut efter att jag tog den här bilden hoppade jag på cykeln och åkte ner på stan för att möta upp Mia. Sen cyklade vi iväg runt Varpan, en sjö lite utanför stan. Det var riktigt skönt att cykla, men det kändes ovant i kroppen, även om vi tog det ganska lugnt. Den värsta biten kom sedan efter jag sagt hej då till Mia och skulle cykla hemåt igen, uppför berget. Hemsk backe! Men jag orkade cykla hela vägen och kände mig riktigt stark när jag cyklade förbi en tjej som hoppat av sin cykel för att gå uppför. Tur att man är liiite envis i alla fall... ;)
Väl hemma kändes benen riktigt sega och goa. Nu, efter stretching, proteindrink och en varm dusch tänker jag vila i soffan en stund. Kanske var det här starten på en ny träningsperiod? :)
2,5 mils cykling. Check!

I natt drömde jag...

God morgon söta läsare! :)

Jag tog en liten sovmorgon imorse och sitter nu med min frukosttallrik framför mig. Idag fick det bli en rejäl frukost med äggröra, bacon och kaffe eftersom jag ska ut och cykla med Mia om några timmar, så kan jag förhoppningsvis klara mig utan att bli hungrig. Och förhoppningsvis orkar jag cykla... :)
I natt har jag drömt, drömt och drömt... Klara, vackra drömmar hela natten! Faktiskt en helt underbar dröm nu när jag tänker tillbaks! Känns som jag svävar på små moln. Nä hörrni, jag tänker självklart inte berätta vad drömmen innehöll, det är en hemlis.
Som vanligt går jag och undrar var drömmarna kommer ifrån. För någonstans långt där inne måste de ju komma ifrån. Jag undrar vad det är som utlöser dem. Jag drömmer gärna samma dröm igen... ;)

Heaven´s on fire...

Igelkotten

Vanligtvis brukar Tipi hitta nån slö misse som ligger i buskarna utanför staketet och latar sig under heta sommardagarna som varit. Men idag blev hon lite förvånad. Missen hade förvandlats till en taggig boll... :)








Dagens skörd

Det är inte ofta jag bjuder er på "Dagens Outfit" eller visar er mina klädinköp. Men idag tänkte jag vara lite "crazy" och visa er dagens skörd från stan. :) Varsågoda!
Är extra stolt idag eftersom jag hittade ett plagg på REA, vilket jag aldrig gör annars!


Beige chinos på REA! Från Gina Tricot


En stickad "magtröja" från Gina Tricot. Perfekt nu när det snart är sensommar och höst...




Linne med nitar från H&M


Strawberry daiquiris & sushipicknick

Mia och jag konstaterade igår att vi har hållit vårt nyårslöfte ganska bra ändå.
Och neeej, det handlade inte om att vi skulle träna mer eller sluta röka (vi har snarare gått åt andra hållet vad gäller de två punkterna...) utan att vi skulle bli lite mer spontana!
Och att gå ut och ta en drink på en onsdag har vi varit väldigt spontana med på sista tiden. Hehe..! Det är en bra grej som jag hoppas vi kan fortsätta med fastän det snart kommer bli mörkt och kallt ute.

Igår började vi med sushipicknick i parken, Berra, Mia & jag. Så himla mysigt att bara sitta på en filt och lyssna på musik och prata skit. I like!


Hämtsushi och mojito i PET-flaska. Fancy... :)


Mia är alltid vacker!


Berra är också vacker! Men av nån anledning ser hon ofta arg ut på bild... :)


Spiror :)


Vi provade nya uteserveringen på utestället i stan. Fick högt betyg för läget vid ån samt för sköna soffor! :)


Strawberry Daiquiri i mörkret. Mums!

Ha den äran till mig!



Det verkar som jag har namnsdag idag!
Och titta vad världens sötaste vän hade skickat på posten! :) Tack!

Semester redan?! :)

Igår hade jag världens mysigaste kväll tillsammans med Marie & Matte!
Vi besökte Bruntegården som ligger högt beläget i Rättvik med underbar utsikt över Siljan. Det är en restaurang och bar som serverar tapas. Mmmm, det var sååå gott och jag åt massor! :) Personalen var galet trevlig också.
Så är ni tapassugna rekommenderar jag starkt det här stället!
På vägen hem svängde vi in i lokalen där pappa var och repade med banden. Jäklarns vilket drag! :)


Bilkort :)


Snälla Mami var chaffis till de bråkiga barnen...


Väntar på tapas


Hur romantiskt som helst!


Såå sjukt gott!


Mycket mat...


Brrr! Kallt på vägen ner till "byn"

Känns som semestern redan har tjuvstartat!
Ikväll blir det sushipicknick med damerna i parken och sen kanske en drink eller två... ;)

Jag vill klaga

God morgon alla söta! Idag har jag vaknat på fel sida...
Jag borde ha vaknat på rätt sida, för nu är jag ledig i 4 dagar! Men icke... Mitt största problem är att det hela tiden ligger något som "pressar" mig och stör min lugn och ro. Jag har ständigt dåligt samvete för att jag inte hinner med allt jag vill. Och dom gånger jag väl har tid så är det annat som sätter käppar i hjulet. Man vill hinna träffa alla sina vänner samtidigt som man ska hinna umgås med sin familj mesta möjliga. Sen ska man helst hinna vara hemma och hålla snyggt och prydligt och såklart ha massor med tid för sina Älsklingar! Och mitt i alla det här ska man vara på jobbet (där man jobbar varannan helg så alla helger när alla andra är lediga blir lätt uppbokade) och göra sitt bästa och vara på bra humör. Hur hittar alla andra sin tid? Hur gör ni???
Och nu när det snart är semester känner jag nästan ännu mer press, för nu borde jag ju verkligen ha tid!?


Utan press, stress och måsten...


Måndagmorgon...

Det har verkligen känts som jag varit LEDIG i helgen! Så skönt! Mina tidigare "lediga" dagar från jobbet har ändå inneburit jobbtänk och jobbsamtal. Men i helgen, endast 4 jobbrelaterade telefonsamtal, så det får man ju verkligen se som äkta ledighet! :) Och snart är det dags på riktigt! Min semester börjar på söndag. Veckan jag har framför mig kommer innebära mycket spänning och viktiga möten. Ser fram emot! :) Inledningen på nästa vecka blir förhoppningsvis ännu mer spännande för att sedan kunna övergå till några glada semesterdagar! :)
Imorgon blir det tapas med syster & Matte i Rättvik! *mums*

Bjuder på några bilder från förra årets härliga semesterveckor...


På ett svettigt hotellrum i Gamla Stan i Sthlm...


Sockervadd på Grönan...


Our old hoods, Fjällbacka


Besök från norr :)

Helgen börjar närma sig slutet och Älskling och jag sitter i soffan och rundar av söndagkvällen...
Vi har haft besök hela helgen av Malin och Thomas från Östersund. Galet, men Malin och jag kom på att vi redan känt varandra i 6 år... Vilket betyder att det redan gått 6 år sedan vi gjorde våra 2 månader i skola på Mallis. Oh my god vi är gamla... ;) Igår turistade vi lite i Falun med att kika vid Gruvan och besöka hoppbackarna. Vovvarna fick ett välförtjänt bad i värmen och på kvällen fick även vi svalka oss med nåt gott att dricka. :)
Det blev grill i regnet och ett snabbesök hos C & S! :)
Ok, nu ska det inte dröja ett helt år till nästa gång vi bokar en dejt.


Världsarvet Falu Gruva...


Slitna hoppbackar...


Hela gänget :)


The girls ;)


The Vovvarna :)


Drinks på väg..?


Biffarna (om Henrik får bestämma fototext...)


Malin & Me


Vad sägs?


Min honeypaj :)


Bus med Tipi och Chess

3 arbetspass kvar till semester! :)






Siiimma nu dåå!

Jag räknar ner dagarna och inser att det är sju, 7, sieben, siete, sept, septem ARBETSPASS kvar innan jag kliver ut från jobbet och får SEMESTER!!! I can´t wait! :) Semestern är i år helt oplanerad, vilket jag gillar.
Då kan det bli några spontana små trippar. Westcoast-eastcoast-north-south?! :)
Huvudsaken är i alla fall att jag får en paus...

Jag avslutar precis idag 2 lediga dagar. Söndagen tog jag extra ledigt för att kunna följa Älskling under Vansbrosimningen, nästa anhalt på "klassiker-resan". Och det gick ju huuur bra som helst! Han simmade snabbare än väntat och var inte i närheten av att vara lika slutkörd som under de andra loppen (Vasaloppet och Vätternrundan). Vi firade på kvällen med att besöka O´Learys för att ta en burgare och nåt gott att dricka samtidigt som vi kikade på VM-finalen. (Heja Spanien!) Maten var supergod och vår servitris var en riktig liten pingla! ;)


















Summer

Toodelooo! :)
Idag är det min andra lediga dag och jag njuter allt jag kan av ledigheten!
Underbart att få en paus från jobbet!
Dock smet Mia och jag (frivilligt) in på jobbet idag när vi gick på stan... Vi fick ju bara lov att kika in i nya O´Learys restaurangen nu när det äntligen är öppning imorn! :) Det blir superfint! Idag såg restaurangen ut som en liten tomteverkstad med alla kollegor som pysslade och finputsade... Spännande!
Ni kommer väl ner och hälsar på?!

Gårdagen var alldeles perfekt med en dag på stranden. Att bara få ligga på en filt i flera timmar och läsa en bra bok, sola och äta sallad är lyx!
På kvällen mötte jag upp "the gang" i en park i stan. Där satt vi och inväntade att klockan skulle slå åtta då vi hade bokat bord på en restaurang. Kvällen blev galet skojig, som vanligt när man umgås med er! ;)








På väg på dejt på stan


Glass på stan med Mia

I´m home

Genom värmeböljor och P&L-festivaler har jag spenderat mina dagar och kvällar, ja nästan dygnet runt känns det som, på jobbet. Men idag hade jag tid till lite annat än att gå runt och vara trött... :)
Imorgon fyller mamma år, så vi tog en tur för att gratta henne en dag i förväg.
Och där mår man ju som bäst, hemma hos mamma & pappa! :)










RSS 2.0