"Swooosh" så var 3 lediga dagar förbi...


Tre lediga dagar. 3 LEDIGA DAGAR!!! Jiiihooo! :)...och nu är de över...


Fredag:

Ingen bra start på helgen efter beskedet om Gammelfarmor. Som tur var sken solen och Tipi och jag gick på en härlig långpromenad innan Theres skulle komma till Falun och hälsa på.
Eftermiddag spenderades på stan med trevligt sällskap. Shoppade en söt blå klänning! :)
Hann med att ta en fika också.
Älsklingen jobbade sent och kvällen spenderades i soffan framför Let´s dance. *myyys*

Lördag:

Solsken idag också! Härligt! Vårkänslorna smyger sig på... ;)
Tipi och jag gick på en promenad och njöt av vädret. Annars laddade jag inför kvällen med att köra flera maskiner tvätt ( i nya maskinen!). Jag hatar att hänga tvätt, men det är ju så skönt när tvätthögen är borta! :)
Jag vet, inte det ultimata att ägna lördagen åt att tvätta, men det gäller att passa på när man hinner.
Sen började förberedelserna för kvällen... Det vankades ju förfest och utgång med jobbtjejerna! :) Som vanligt har jag problem med att hitta nåt snyggt att ha på mig, men som tur var hade jag lånat hem ett par snygga outfits från syster, så jag blev ganska nöjd ändå! (Tack sis!)
När jag anlände hem till Mia (lite senare än de andra eftersom jag inte ville lämna Tipi ensam så länge) var de i full gång med festandet. Jag försökte hinna ikapp så gott jag kunde! :) Spelade galet spel och drack lakritsshotar...satan vad gott det är, men ack så farligt...
Jenny och jag sprang i förväg till krogen.
Det var lååååång kö som vi slank förbi med hjälp av våra personalkort :) I like!
Sen blev det dans, dans, dans, drinkar som Erika bjöd på (tack, får bjuda igen nån gång!).
Klockan ett ringde jag efter Henrik, privatchauffören. Det var nog i rättan tid kände jag när jag kom hem... Haha! Men Henrik hade i alla fall roligt åt mig...tur att man kan göra någon glad! :) Eller hur!?

Söndag:

Vår...idag igeeeen!!! Me like a lot! :)
Lite seg ur sängen, men när jag såg solen blev det fart! Full fart upp till Lugnet där Skidspelen går av stapeln i helgen. Mycket folk, flaggor och hejarop. Skön stämning! Jag gillar ju faktiskt att vara ute i skogen, helst när det åker förbi en och annan skidåkare som man kan heja på. Jag gillar också att ha en ryggsäck full med fika och varm saft :) Tipi hade också en skön dag ute i naturen. Många andra spännande hundar att kika på!
Mitt i all uppståndelse under herrarnas stafett ringde mamma och meddelade att hon minsann sett oss på TV. Det var ju bara en liten bonus... :)

  • Imorgon är det jobb igen. Ser fram emot nästa helg som ska spenderas med 3 goa brudar! :)
    Puss puss
      

Vila i frid...

Igår kväll, mitt under Maries födelsedagskalas, somnade min underbart fina gammelfarmor in...
Ett tag verkade det som hela världen stannade upp.
Alla höll andan...allt stod helt stilla.

Man kan aldrig vara helt förberedd på att något sådant ska hända. Jag visste ju så väl att hon blivit sämre och tröttare på senaste tiden, men aldrig kunde jag tro att det skulle ske igår. Jag trodde jag skulle hinna upp och hälsa på henne igen... Vi ska ju upp till Norge i mars.
Too late...
Allt jag hann var att skicka ett fjuttigt kort till henne vid alla hjärtans dag. Fina lilla gammelfarmor...

Jag tror inte jag förstått det helt ännu. Jag kommer förstå när jag är där nästa gång...när jag ser hennes lilla vita hus och inser att det är tomt nu. Hon sitter inte i sin fåtölj framför brasan. Ingen skrattar och berättar roliga historier från sitt långa, rika liv...
Det är tyst och tomt.

Hon har alltid varit som en mormor eller farmor för mig och Marie. Och alltid som en mamma för pappa. Stackars pappa...så ledsen han måste känna sig...

Det värmer i hjärtat att veta att hon inte var ensam. Då kanske hon inte var så rädd...

Jag kommer sakna dig!!!

Henrik 24 år!!!

I lördags fyllde Henrik 24!!! Grattis!
Jag skulle upp och jobba kl. 07.00, så han ville INTE att jag skulle sjunga för honom och ge honom frukost på sängen, så han slapp det...den här gången! ;)
Kanske är det min sångröst han inte gillar???

Jag slutade kl 15 sen var det raka spåret hem och in i duschen.
40 minuter senare stod de första släktingarna med blommor och paket utanför dörren.
(Då hade jag knappt hunnit platta håret...) Vi blev ungefär 15 personer i vår lilla lägenhet. :)
Vi bjöd på tacos till middag (enkelt och bra...och GOTT!!!)
Eftersom jag inte är världens bästa på att baka tårtor hade jag hyrt in Henriks mamma och min älsklingssyster för att sköta det. Tack! :)
Det blev en trevlig liten fest. När alla hade åkt hem, lagom till melodifestivalen, däckade jag i soffan. Disken lämnades till Henrik dagen efter... :)

Nu är vi lika gamla, Henrik och jag, i ungefär 2 månader. Sen drar jag ifrån igen... *skräckslagen*

Host och snor...

Pang sa det och så blev jag sjuk...på riktigt.
Söndagkvällen på jobbet var jobbig pga förkylningen...men med lite värktabletter går allt!
Men imorse när jag skulle kliva upp var det ännu värre så jag ringde jobbet och sa att jag tänkte stanna hemma. Sagt och gjort. TIllbaks till sängen.
Host och snor.
Egentligen är jag inte redo att gå till jobbet imorgon... men av någon konstig anledning får jag alltid dåligt samvete när jag är hemma och är sjuk, så jag lovade att komma.
Jag får alltid intrycket av att folk tror att man inte är sjuk på riktigt.
Jag hatar det!
Känns som man måste bevisa nåt hela tiden... Eller så ligger problemet helt och hållet hos mig själv!?!?

Jag hoppas innerligt att detta inte innebär att jag kommer ligga nerbäddad mina kommande 3 lediga dagar i helgen!!! För jag har sett fram emot dem länge länge!

Jag har laddat upp med citroner, vitlök, honung, halstabletter, apelsiner, c-vitamin och massor med annat nyttigt. Här ska göras huskurer!!!

Ingen puss idag, jag smittas... ;)

Fredagsfeeling?!?!

Näe, inte så värst mycket fredagsfeeling idag... Sitter här med min kaffekopp och kikar lite halvt på "Efter 10" med Malou von Siewers. Ibland kan det vara ganska intressant, men inte idag.

Vaknade upp idag med halsont och förkylning. Jippi! Nu har jag varit frisk alldeles för länge (IRONI) så nu är det fan dags igen att man får lite influensa. Jag orkar inte... Imorgon fyller älskling år och då blir det kalas. Jag  jobbar först från 07.00-15.00 så jag kommer förmodligen vara ganska pigg ändå. Men en förkylning gör nog susen...

Henrik kommer hem idag!!! Jag längtar! Igår, på alla hjärtans dag, hade han gömt ett litet paket till mig i lägenheten. Sååå gulligt! Tur för honom att jag inte hade hittat det innan eftersom han måste ha gömt det senast i måndags innan han åkte till Stockholm. :)
Av mamma och pappa fick jag världens sötaste halsband! :)

Imorgon kommer Tipi hem. Längtar efter henne!

Ps...

  • Glömde ju en sak!
    Tänkte ju skriva också att pappa är tillbaks på Siljanstoppen med en ny låt, så om man vill rösta på honom så får man ju gärna göra det! Han är utmanare den här veckan så det gäller ju att han tar sig in på listan. Man kan rösta fram till torsdag morgon kl. 9 tror jag. Heja pappa! :)

    Här röstar du: www.radiosiljan.com 
    Klicka på Siljanstoppen i kolumnen till höger.

Nu är det klippt!

Ja, håret alltså! Var äntligen till frisören igår och klippte och slingade. Och ja, det blev lugg. Himla ovant men helt ok ändå. Jobbigt bara att gå direkt till jobbet eftersom man gärna vill va hemma och vänja sig lite först... :) Kanske lägger ut nån bild sen om jag känner mej snygg nån dag. *haha*

Snart är det helg igen. Jag jobbar...igen. Blir några helger i rad eftersom jag bytt med en kollega. Jag står ut, men så jäkla skojigt är det inte. Man kan ju hoppas att man kan få något tillbaks när man ställer upp och byter helger och pass... Det visar sig. Ska ju ha kalas på lördag också eftersom älsklingen fyller år, så någon vila kommer det definitivt inte bli! Släkt och vänner på besök hela helgen lång! :)

I söndags, hann jag träffa Anna en timme eller två innan det var dags för henne att åka hem till Sthlm igen. Riktigt najs eftersom vi ses så himla sällan nu för tiden. Men när vi väl ses så är allt som på den "gamla goa tiden". (Eller var det verkligen en gó tid???) Hur som helst  så var det riktigt trevligt att se dej gums! Roligt också att börja smida våra planer... :) Tror det blir kanon!

Har varit hemma hos familjen över natten och hälsat på. Tipi bor hos dem i veckan eftersom älsklingen är på kurs i huvudstan. Tack mamma, pappa och syster för att ni är så söta och hjälper mej! Men jag saknar henne som tusan... Tipi, KOM HEM SNART!!!

Nej, sötnosar. Nu ska jag återgå till mitt storbak som jag håller på med. Måste ju ha något att bjuda på på lördag.

Jag är fortfarande jäkligt partysugen. När ska det hinnas med?!

Just nu:
...är jag osugen på att jobba imorrn.
Puss puss.








Smarta ord från toan...

Sambo´n sitter på toa och löser korsord som vanligt...
"-Älskling, hjälp mej. Gökmånad på tre bokstäver... a-j slutar det på..."
Flickvännen står vid spegeln och stirrar häpet tillbaks på sin sambo.
"-Men snälla älskling... MAJ!!! Hur många månader finns det som har 3 bokstäver och slutar på a-j??? Du är fan blondare än mig..."



Jag = bytt bil.com :)

Plötsligt när jag gick på stan idag med min söta mamma så ringde min mobil, det var min söta pappa. Han meddelade att jag bytt bil...
Eller han sa i alla fall att det kunde vara en god idé, och att han bytt in en bil som han tyckte kunde vara ok! :)
Lydig dotter som jag är; inte sen att tacka nej när ett sånt erbjudande dyker upp!
På söndag ska den hämtas... Jiiiihooo! :)

Dagen idag har varit härlig!
Mamma har varit på besök. Gick en liten shoppingrunda på stan till att börja med. Sen sushilunch. Sen långpromenad i solen och fika nere vid sjön...
I like!

Nu tänkte jag ta ett glas vin och en liten shot kanske och bara njuta av att det är fredag och Let´s Dance på tv. Här ska shejkas i soffan!!!

Olé! :)

Syster !!!

Imorgon väntar ett kort jobbpass, sen kommer min syster på besök! :) Längtar!
Hon har lovat att ta hembakade semlor med sig, så Henrik tycker nog också det är kul att hon
kommer hem till oss! Haha!
image67

Förlorande gick vi ur striden...

Det blev ingen ny lägenhet idag...
Vi gav upp när buden hade nått 20´000 över vår egen "maxgräns". Det känns ju lite bittert såklart, men samtidigt vill vi vara säkra på att få tillbaks "insatsen" om man skulle sälja i framtiden. Vi får helt enkelt hålla ögonen öppna efter nya objekt som (förhoppningsvis) dyker upp!
Förlag och tips mottags gärna!
NÅN GÅNG ska vi väl i alla fall komma ner på marken från 3:e våningen... :)



Min fina Tipi

image63

  

Liten har blivit lite större... Men fortfarande lika underbart fin!

By the way...

...vem var det som ringde mej i natt kl. 02.45?

Homestyling

Längtar efter att få börja om från noll i en ny lägenhet eller kanske ett litet hus. Men först måste man ju ha ett ställe att göra allt detta i... Imorgon kanske vi får det!! :) Jag är grymt nyfiken och hoppas verkligen att mäklaren hör av sig imorgon. Det ultimata hade ju naturligtvis varit att vi är de enda som lämnat intresseanmälan, för då är den ju så gott som våran, den lilla lägenheten!! :) Men jag vågar inte ta ut något i förskott...
Antagligen blir det budgivning och shit.
Vi är taggade och redo för kamp :)

Älskling

Jag älskar dig galet mycket! Vet inte vad jag skulle göra utan dig... Och du, jag ska städa min garderob, jag lovar. Bara inte just idag.

Wake up!

Det känns som starten på mitt 2008 har blivit lite försenad.
Alla andra verkar ha startat precis som man vanligtvis gör; med en liten kickstart! :) Medan jag själv har fastnat någonstans i slutet av 2007 tror jag...
Allt bara stannade upp plötsligt.
I´m sooo 2007!!! That´s bad...

...by the way känner jag mig ganska förvirrad, allmänt uttråkad och "low". Har inte lust till nånting. Jag är helt enkelt jäkligt tråkig. Håll er på avstånd så det inte smittas.

Over and out.

RSS 2.0