Receptet på en bra kväll!

Tänk så trevlig en ganska ouppstyrd fredagkväll kan bli! Jag slängde för första gången i mitt liv ihop en foccacia som blev superlyckad, en kladdkaka som blev kladdig, och langade fram lite kex och ostar. Sen kom vännerna med alla möjliga olika rätter! Mycket prat, jakt på 0,6 promille och tjejbad i poolen i mörkret... Kan inte bli så mycket bättre tror jag! Tack till gamla tråkiga gänget! ;)


Intervall-pyssel

Jodå, nu har barnrummet fått nya tapeter! Så himla fint blev det och jag hoppas Elliot kommer gilla det så småningom när det är dags för honom att flytta in! Jag försöker pyssla och inreda rummet så gott jag kan med prylar vi redan har, men snart måste jag ut och leta lite på stan för att bli helt nöjd (som jag aldrig kommer bli!) med alla små detaljer och myspys. Det är också väldigt svårt när man blir avbruten av Elliot-him-self lite då och då. Man får liksom pyssla i intervaller...hehe. Babygymet som han fått ärva av sina kusiner är till bra hjälp med underhållningen. Roligast är den lilla spegeln som blänker så fint!
Tänker inte visa er några bilder från rummet ännu...men håll till godo, det kommer! Ska bara pyssla lite mer först... :)


Tack & hej...

Det gör lite ont i min rosa själ när jag nu tar farväl av "Rosa rummet", men jag är glad att min lill-skrot kommer få ett eget mysigt rum inom kort. Han är endast värd det bästa! Jag lovar och svär att göra mitt yttersta för att ge honom det! Nästa steg; tapetsering.


Hahaha

Vad tror ni? Kommer Elliot bli en hysteri-skrattare precis som sin mor var som liten? Tycker han är på god väg..!


Nytt hår, nya trasor!

Det är väldigt sällan man behöver piffa upp sig när man är hemma med lilla Elliot. Han bryr sig liksom inte så mycket om hans mamma är snygg eller inte... När man sedan VILL göra sig snygg och öppnar garderoben och inser att man inte shoppat kläder sedan oktober förra året (om man inte räknar med gravidkläder) blir man lätt deprimerad..! Men nu i veckan köpte jag ett par nya plagg och herreguuuuud så enkelt och kul det plötsligt blir att snygga till sig och känna sig fräsch, och pricken över i:et är ju såklart att min utväxt är borta! Nu kan jag även fota toppen av mitt huvud! ;)


Idag

En bra dag idag! Punkt slut.


När trollmor har lagt de elva små trollen...

...kan hon blogga, som hon tänkt göra så många dagar nu! Men tiden räcker liksom inte till, fast på ett bra sätt! Elliot, Tipi och jag har dagar fulla med mys och pyssel. I helgen som var gjorde vi första "långresan" med Elliot. Ja, utomlands blev det till och med...Norge! Åh, så härligt det var att komma dit och bara vara i fjälluften och i mysiga stugan.
Igår fick jag äntligen chans att åka till syster-yster och ordna mitt hår som väntat mååånga veckor med en utväxt som heter duga. Nu är jag en blondie igen! ;) Tack världens bästa frisör!
Jag kidnappade syster med mig när jag åkte hem igår, så idag har jag haft henne här hela dagen lång! Promis med vovvarna, lunch på stan, filmmys och god middag har vi roat oss med. Lyx att ha sällskap och lite avlastning!

Här kommer lite bilder från senaste dagarna...

Kram och gonatt!


Sju sorters kakor?

Som söndagsnöje igår eftermiddag gick vi på fikabuffe på ett ställe i stan som hade "Söta Söndag". Och jajjemen, det var verkligen sött och gott! Perfekt när man fick plocka och skära så stor bit man själv ville ha, så man orkade smaka alla sorter. Dock kan jag konstatera att jag inte är proffs på att frossa i bakverk så mycket som man kanske borde när det bjuds på buffé...


Håååning

Hej höstsöndag! På med pannband och ut på promenad. Bara man fått upp värmen så är det skönt ute, men långkalsonger hade inte skadat! ;) Mitt ute i ingenstans på promenaden vi brukar gå står det en låda efter vägen där man kan köpa honung som kommer från en gård vi passerar. Man lägger helt enkelt pengar i en glasburk och tar sen med sig en honungsburk hem! Härligt tycker jag! Närproducerat på riktigt! Perfekt för kommande förkylningstider när man vill ha te med honung i...


Nos mot nos

Att snusa på snutten är det bästa..!


Håååår

Bebben ligger nedbäddad i schäslongen för en liten middagslur, så mamman har just hunnit dammsuga OCH få i sig lite lunch, inte illa! Elliot kommer numera i första hand såklart, så tiden jag vanligtvis kunde lägga på mig själv är lite mer sällsynt... Att få ta en dusch på morgonen medan Elliot sitter i sin babysitter och slumrar är lyx! Som nybliven mamma känner man sig inte alltid topp-fräsch, och jag undviker gärna att hamna på bild eftersom min utväxt inte är att leka med..! Hehe. När jag bara myser runt här hemma är det skit samma, men vi har ju faktiskt börjat göra några små utflykter... Ska snaaart boka in mig hos "hår-akuten"! För visst börjar det bli dags...för länge sen?! ;)


RSS 2.0