God Jul till alla mina fina!

Jag önskar er alla en mysig jul!
Hoppas ni får vara med alla era nära och kära, att tomten kommer och att ni får äta er mätta av julmaten! :)



Jag bjuder på det absolut finaste julkortet jag fått i år... Hm.
Som Mia sa, verkligen en "boost" för självförtroendent. Haha!


Devil in disguise

Efter att vi firade vår julafton i fredags känns det som att julen redan är över. När det visas reklam på tv där de uppmanar oss att köpa diverse olika saker i julklapp tänker min lilla hjärna "men, julklappar efter jul, är inte det lite överflödigt..?" Jag har börjat få en liten klump i magen över att jag inte kommer kunna träffa mamma, pappa och syster något mer under julen. Men, men... Jag får trösta mig med att det finns människor i världen som det är mer synd om än mig.
Jag har ett giganstiskt stort irriterat frö som ligger och gror inom mig. Skulle egentligen bara vilja skriva av mig allting, utan censur, men det kan man ju inte. Men låt mig säga så här; jag skrattade hela vägen hem. Hohohoho...

Ikväll ska jag ut och käka med brudarna. Ser fram emot att träffa dem och att äta mat som någon annan lagat! :)

Tjing tjing! :)


Smygstart på julen

Igår firade vi "julafton" tillsammans med min familj eftersom vi inte kommer kunna ses på julafton i år. Mamma, pappa och syster kom hit och vi dukade upp ett smaskigt julbord, fyllde på med klappar under granen, åt oss proppmätta och avslutade kvällen med ett utomhusbad i spapoolen. Mmmmm så mysigt!
Många fina klappar fick jag också! :)






Frostig söndag








Relaxed?

Nej, det känns inte som jag relaxat något under mina lediga dagar, samtidigt som jag inte kan säga att jag gjort någon nytta direkt... Jag har i alla fall julpysslat lite, handlat några klappar och bakat både lussekatter och pepparkakor. Julkänslan börjar infinna sig sakta men säkert. Det börjar kännas i både kroppen och huvudet att man har pysslat i huset nu i flera veckor. Jag känner mig så himla trött och tömd på energi. Men det är svårt att låta bli när man vill så mycket! Jag hoppas att de som besöker oss har förståelse för att vi inte har allt iordning ännu... Idag köpte vi två alldeles för dyra lampor. Dyra men de kommer bli sååå snygga när de väl är på plats. (Och när väggen är riven, när väggen är tapetserad och målad...)

Ikväll kommer min lillasyster på besök. Tanken är att vi ska fredagsmysa ihop och imorn blir det seriös julklappshopping tillsammans. :) Vi är båda proffs på att handla alldeles för mycket julklappar kan man säga... I år (precis som alla andra år) ska vi dra ner på handlandet. Får väl se hur det går...













Ha en skön helg hörrni!

P.s. Tomten hörde min önskning och skickade över en konsertbiljett snabbt som attan... D.s.

Andra advent

God morgon! Efter en och en halv timmes snoozande lyckades jag kliva upp ur sängen. Tipi sov fortfarande gott på andra sänghalvan... :)
Vi hade en riktigt myskväll igår när Älskling var borta på personalfest. Vi lagade paella (hur gott som helst) och kikade på tv. Lugnt och skönt! Jag avslutade kvällen (natten) med att lyssna på massor med skön musik på Spotify. Blev mest musik "à la Berghain" (nattklubb i Berlin) som Mia säger. :) Nu ska jag bara slappa i soffan och kika på skidor till det är dags att åka och jobba. Ja, jag jobbar den här helgen också...en kollega ville byta. Men sen har jag två lediga helger att se fram emot! Behövs om jag ska hinna shoppa alla julklappar som ska inhandlas! :) Och nästa vecka är jag ledig SEX dagar, så då ska det bakas lussekatter och pepparkakor! Jiiihooo! :) Jag ska försöka bli lite bättre på att blogga också. Men jag hoppas ni kan hålla till godo med ett litet inlägg då och då till dess att blogglusten återvänder. Puss!

Snälla Tomten, ge mig en konsertbiljett till en bra konsert i sommar...


RSS 2.0