MIDSOMMAR!

Midsommarhelgen blev över all förväntan! Så himla mysigt och skojigt! Vi oroade oss lite innan att vädret skulle dra ner humöret, men jag tror vi motade bort regnet med våra glada humör. Gänget anlände hem till våra fina- och världens bästa föräldrar mitt på dagen och vi startade midsommaraftonen med sillunch. Jodå, några av oss tog ett par nubbar, men till nästa gång behöver vi träna på sången... ;)


Dags för sillunch!


Brudarna i hörnet :)


Mina fina Papi & Mami som välkomnade våra vänner hem till sig <3


Romerska gudinnan Theres

Vi blev inbjudna till grannarna på en quiz-tävling. Vårt lag "Schnyggingarna" kom 2:a, helt ok insats tycker jag! :)
Traditionen i vår by är att alla samlas upp efter vägen i ett långt långt tåg och destinationen är midsommarstångsresningen vid bystugan. Några av vännerna i gänget var med på det här för första gången och det är svårt att föreställa sig hur det ser ut i deras ögon. För mig är det ju väldigt speciellt eftersom det är något jag upplevt varje sommar under min uppväxt. Tåget nådde sin destination även i år och stången restes, precis som vanligt. Vi stannade kvar och tittade på lekarna runt stången...men deltog lite i smyg vid sidan om... :)


Väntar på tåget...




Allra finaste älskade syster <3


Carro & Stefans variant av små grodorna... :)

Efter små grodorna gick vi hem för att fixa vår midsommarbuffé!
En härlig blandninga av allt mellan himmel och jord. Mums!


Mat...


...och drinks!


Älsklingen bakade en härlig jordubbstårta!

Kvällen fortsatte sen långt in på natten med mycket dans, skratt och ett sjujäkla drag i bystugan! Svetten rann och min röst hade jag tappat någonstans i sommarnatten när vi hoppade i säng.

Tack fina vänner för en alldeles underbar midsommarafton!


Snabbaste helgen ever

Helgen har försvunnit snabbare än någonsin. På lördagen regnade vi bort här hemma, men fick se sol och blå himmel när vi packade ihop oss och åkte hem till svärföräldrarna på eftermiddagen och kvällen. Vissa av oss laddade inför söndagens cykellopp med vatten och kolhydrater, och vissa andra med en vinflaska och en söt Irish Coffee som avslut... :) Eftersom jag inte skulle deltaga i loppet kan ni nog gissa till vilken uppladdningsgrupp jag tillhörde! Upp tidigt på söndagmorgonen för att möta upp Nadja och Johan före loppet.
Killarna var laddadade och ledde när starten drog iväg. Nadja och jag coachade och hejade på från bilen. Vi kikade noggrant under loppets gång efter tänkbara fuskare... ;) När Svensson kommit i mål väntade vi och väntade och väntade på att Älskling skulle dyka upp på målrakan. När det började komma i mål damer med cykelkorg förstod vi att något gått fel... :( Långt senare kom en arg och besviken Älskling i mål. En avbruten kedja var boven i dramat.


Glad före loppet!


Cykelligan redo för start


Sötaste Nadja var också redo! :)


Svensson i mål


En arg Älskling i mål som fick alla runt omkring att tystna...


En nöjd Linda cyklar i mål! :)

Tror inte ni vet att...

Visste ni att jag är en vinnarskalle och världens sämsta förlorare? Mmm, det är sant. Men jag gör mitt bästa för att tona ner de sidorna. Jag tycker det är jättejobbigt när jag blir så himla arg när jag förlorar, men jag kan inte rå för det! Det liksom kokar inombords.
Dessa dåliga egenskaper gjorde att jag kände mig liiiite pressad igår när vi hade personalaktivitet/personalfest där vi startade med en omgång bowling. Men det var bara jättekul att bowla och att jag och min kompanjon slutade på en andra plats kändes som ett godkänt resultat! ;) Det blev en tidig kväll som avslutades med mat och prisutdelning på O´Learys.


Egobild i bilen


Snygga skor brudar ;)


Berre matchade klotet med sin outfit

Ostadigt

Gokväll gokväll!
Idag har mitt humör svängt ungefär i samma takt som vädret varit ostadigt. Jag har varit arg, sur, strålande och lite sådär allmänt halvostadig.
Tur att jag inte träffat så många människor under dagen... :)
För att ge Tipi lite omväxling gick vi en promenad runt Gruvan istället för att gå gamla vanliga promenadstråken. Jag har faktiskt aldrig gått där tidigare och måste säga att det är väldigt vackert där...och vilken utsikt över lilla stan!




Vackert va?! Om ni inte besökt Gruvan är det ett fint utflyktsmål! Tips från coachen.

Mitt enda mål jag haft med vår nya trädgård är att under sommaren plantera rabarber. (Eftersom jag är en jävel på att äta rabarberpaj!) Och ta nu en noga titt på de kommande bilderna ska ni få se...





Rabarbern är planterad och mynta för sommarens mojitos är under tillväxt! Ska bli spännande att se hur planteringen kommer utvecklas med tanke på att jag är nybörjare inom det här området. Gröna fingrar? Det återstår att se... :)



What a feeling

Hoppas ni har en lika härlig lördagkväll som jag har. Ensam hemma på verandan med kvällssol, en bok och något kallt att dricka. Jag älskar sommaren! :)





Och nyss blev jag överlycklig när jag hittade Big Brother Saras blogg! :D

Min bästa vän

Tipi och jag har spenderat hela dagen tillsammans. Vi har pysslat lite på gården och sen tog vi en paus för att åka och bada. Ja, Tipi badade, men inte Mia och jag som stod på land och kastade boll till badsugna vovven!
Nu på kvällskvisten försökte jag mig på en liten photoshoot med Tipi. Det gick sådääär, hon blir lite sur när jag plockar fram stora kameran... :) Men här är lite utav resultatet!










...vad du är dryg matte!




*blink blink*



Lilla Lisa

I fredags hade jag besök av mina två vänner Theres och Carro. Jag bjöd på lunch och jag fick en försenad födelsedagspresent. Ett halsband från Lilla Lisa! Jag älskar dom, är så himla fin och stilren design på dem. Gillar dalahästen i plexi. Så nu syns det tydligt att man är en äkta dalkulla! ;)





Tack darlings!

Sweet

"När alla vännerna åkt hem..."
Då blir huset tomt igen och just nu hamnade jag i en jobbig trötthetssvacka. Plockade fram en energidryck som fanns kvar i kylen från festen igår, sällan jag dricker såna förutom i drinkar, men nu behövde jag verkligen en kick! Micka & Patrik åkte hem på eftermiddagen, Marie och Matte en stund tidigare. Dagen har vi spenderat i solen med promenad med Tipi och sen härligt poolhäng i solen. Livet är underbart! :)

Igår hade vi en mysig förfest här hemma med bästa gänget. Vi käkade en mumsig plockbuffé, lekte "Roxanne" och spelade kubb med hemmagjort kubbspel. Måste bara tillägga att vi tjejer vann den mest överlägsna segern, även om killarna tillslut vann med 2-1... Sedan blev det krogen. Och ja, krogen är ju alltid krogen. What else to say?! Och nu sitter man här och undrar var 3 lediga dagar sprang iväg. Som vanligt.


Vi är alltid så kreativa på våra tillställningar!


Micka åkte hela vägen från Västerås


Snyggaste Snyggve!


Fryslortar på VC's uteservering :)


Min allra finaste syster <3


Mia förpestar luften för Johan & Henrik... :)


Bakissöndag :)


Poolhäng



Nu ska jag peppa lite inför BB-finalen ikväll!
Jag är ju väldigt svag för Martin (min sambo är medveten om det, så jag behöver inte smussla med det) ...hejar på honom såklart! Vet inte vad det är med honom. Frisyren kanske? Eller måhända dialekten..? Heja Martin! ;)

RSS 2.0