Helg i bubblan

Den omtalade bubblan har än en gång spruckit. Och ni som inte har upplevt bubblan ännu; jag håller mina tummar stenhårt att ni kommer få uppleva den!
Mia & jag (systern blev sjuk och kunde tyvärr inte följa...) tog bilen ner till Västerås där vi bokat in oss på ett stort hotellrum på First i Skrapan. Med Mickas sambos hjälp hade vi lurat henne. Hon trodde att hon skulle ut på en båt och guppa på Östersjön tillsammans med sambon och nya vänner. Med full packning anlände hon till hotellet där vi stod bakom ett hörn och gömde oss. Vi hade gjort iordning ett bord med mousserande dricka, godis, frukt och paket som stod och väntade.
Surprise! Till en början var det omöjligt att läsa av hennes reaktion. Var hon besviken? glad? ledsen? Smått i chock började hon så smått ändå ta in situationen och resultatet av vår överraskningstripp blev totallyckad! :)


Surprise!


Lurade Micka ;)


Mia borde alltid bära duschmössa


Om man inte kan vara ful...


...kan man heller inte vara fin! :)


Finaste Micka!


På väg ut i Västerås nattliv


Där vi hittade Pluto som blev succé!

Let´s do it again!

Kommentarer
Postat av: Johanna på UNICEF

Hej!



Johanna här på UNICEF, vi har precis startat nätverket: Bloggare för varenda unge - och då du tidigare har skrivit om oss undrar vi nu om du har lust att bli en del av det - en viktig länk i en stark kedja av människor som kämpar för alla barns rätt till överlevnad och utveckling. Och det är absolut kravlöst! Kika gärna in på sidan: Bloggare för varenda unge (http://www.unicef.se/stod-oss/bloggare-for-varenda-unge)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0