Kaos i Trollskogen

När det lilla trollet klev upp ur sängen imorse klockan 05.52 och väcktes ur sina märkliga drömmar om något som liknade pannkakor var det ingen som talade om för henne att det skulle bli den mest kaotiska dagen på länge. Lilla trollet hade planerat en lugn dag på jobbet där hon skulle försöka sätta sig in i det nya projektet hon blivit ansvarig för. Äntligen, tänkte hon, äntligen skulle hon få lite tid!
Ack så fel hon hade. Ett steg innanför dörrarna på jobbet och problemen hopade sig som ett moln ovanför hennes lilla blonda huvud. Ett totalt utslaget datasystem lade grunden för detta KAOS som bara skulle bli större och större för varje timme. 8 och en halv timme senare kliver hon innanför dörrarna hemma igen. Hon drar ett djupt andetag och inser att hon totalt glömt bort att andas. Hon ägnar också några tankar åt människors respektlöshet och barnslighet. Men inte många tankar. Bara några.
Nu är hon hemma. Hemma. Andas. Hemma.

Sedan skriver hon in i sin kalender att söndagen den 7:e februari 2010 är en dag man inte gärna minns, men hon tänker vara vaksam samma datum nästa år. Kanske till och med ta ledigt från jobbet den dagen?


Kommentarer
Postat av: Micka

Stackars lilltroll!

2010-02-07 @ 17:03:55
Postat av: Serena

Sötaste trollet ever!

2010-02-07 @ 18:17:44
URL: http://serraserran.blogg.se/
Postat av: mi

Tycker synd om det lilla trollet =) men jag är HELT säker på att hon gjorde ALLT hon kunde, på absolut bästa sätt. Så trollet kan vara nöjd med sin insats.

Sänder en liten kram via nätet till trollet. hoppas hon ser det här !

2010-02-07 @ 21:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0