Nostalgi

  • Idag känns det som en omöjlig uppgift att kunna "snygga till" sig för att ställa sig en hel kväll i repan. Jag kommer skrämma iväg dom stackars gästerna... Men jag har ju blivit förvånad förut hur mycket lite make up kan göra, så jag hoppas på samma underverk idag! :) Man vill ju försöka täcka reporna i fasaden... hehe!

    Igår kväll innan vi skulle sova låg vi i sängen och kikade på gamla foton från vårt första år tillsammans. Jag minns att det kändes redan då som att vi varit tillsammans hela livet. Jag kunde inte förstå att det kunde kännas så naturligt och bekvämt med någon redan från första stunden.
    Vi lämnade Stöten tillsammans och åkte utomlands det första vi gjorde. Sen samlade vi ihop vårat gemensamma flyttlass och bosatte oss i Fjällbacka. Bra start på något som kommer vara för evigt och som fortfarande känns lika underbart!

    Något som också kan vara ganska underbart med min Älskling är att han vill ordna saker och ting snabbt!
    Pratar vi ena sekunden om att lägga nytt golv går det inte många minuter innan han hämtat hem broschyrer som vi ska välja ur. Likaså igår kväll satt vi och kikade på nätet efter någon snygg tapet till fondvägg i vardagsrummet. Vi hittade mest sånt vi INTE skulle kunna tänka oss. När första tapeten kom upp på skärmen som vi båda tyckte kunde vara ett alternativ säger han direkt; "Beställ den då!" Men hallå! Det funkar inte så! Man måste tänka på det några dagar och kanske titta på fler alternativ?! Men nej, inte min Älskling inte...

    Ha en skön onsdag!



Kommentarer
Postat av: serran

serena gillar detta :)

2009-09-09 @ 15:12:47
URL: http://serra-serran.blogspot.com
Postat av: Anna-Lena

ni är fantastiska! ni är drömparet :)

2009-09-10 @ 09:28:40
URL: http://annnalenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0