Boktips
En kollega tipsade mig om den högst intressanta boken "Hemlige Kocken".
Frågan är bara om jag ska läsa den eller inte?! Jag vet ju hur det gick när jag fick höra om hur leverpastej kommer till. Har aldrig ätit leverpastej efter den historien.
Och det var ungefär 10 år sedan...
Om jag läser boken, vad sjutton ska jag då kunna äta?
Egenodlade morötter?
Har ni läst den? Vågar ni?
Patrik Har den om du vill låna.. Han tycker den är bra.
Haha visst var det typ Jocke eller någon annan hemma hos Jon som berättade om det?? Jag har inbte heller ätit leverpastej sen dess. Va roligt!! Det säger ju en del om tillverkningen.
Usch nej, inte ens ett hälsofreak som jag har läst den...frågan är om man förstör mest för sitt psyke genom att läsa den eller för sin kropp genom att inte läsa den?!
Men nog är jag nyfiken allt...fast det man inte vet mår man inte dåligt av var det nån klok en som sa ;)
Kramar!
Carro: Haha! Ja det var nog nåt sånt. Coolt att du inte heller käkar det.. :)
Jenny: jag är jäkligt nyfiken. Jag kommer nog läsa ändå.
Micka: Jag vill låååna!!!